Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 14 травня 2020, 01:09
597
0

Ентоні Сміт — Гловер Тейшейра. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC Fight Night 171

| Оновлено 14 травня 2020, 01:09
597
0
Ентоні Сміт — Гловер Тейшейра. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

Вночі/вранці найближчого четверга UFC проведе свій другий турнір без глядачів на «VyStar Veterans Memorial Arena», що в місті Джексонвілл, штат Флорида, США. Івент UFC Fight Night 171 включає в себе поєдинки, які були заброньовані на скасованих через пандемію коронавірусу подіях.

У заголовку карду ми побачимо поєдинок двох колишніх претендентів на титул UFC у напівважкій вазі Сміта і Тейшейри, які від самого початку мали очолити шоу 25 квітня.

Сміт протягом більшої частини своєї кар'єри вважався джорніменом середньої ваги, проте як тільки він піднявся в напівважкий дивізіон у 2018 році, кар'єра «Левового серця» різко пішла вгору. Відправивши відразу в нокаути екс-чемпіонів UFC Рашада Еванса і Маурісіо Руа, він задушив Волкана Оздеміра, завдяки чому заслужив титульний шанс. Чемпіон Джон Джонс прогнозовано легко переміг його, але не зумів фінішувати. А Сміт досить швидко повернувся з вражаючою перемогою, фінішувавши здачею Олександра Густафссона.

Тейшейра йде на серії з трьох перемог, проте в кожному з цих поєдинків у нього виникали проблеми. Карл Роберсон та Іон Куцелаба доставляли бразильському ветерану великі неприємності, перш ніж він зумів їх засабмітити. А в його переможному бою роздільним рішенням над Микитою Криловим прихильність суддів запросто могла б бути спрямована в протилежний бік.

Прогноз на бій

Тейшейра - небезпечний грепплер, здатний з верхньої позиції проводити сабмішн, і при цьому він завдає неймовірно важких ударів. Але зараз йому вже 40 років, і він став набагато повільнішим, ніж колись, плюс за свою кар'єру він отримав масу шкоди. Сміт же на 9 років молодший і знаходиться в самому соку. Він здатний протистояти на землі Тейшейрі зі своїм чорним поясом з БЖЖ, а як ударник він має явну перевагу в швидкості і зрості. Припускаємо, що Сміт зуміє розбити в стійці Тейшейру і здобути ще одну велику перемогу.

Перемога Сміта нокаутом в 3-му раунді

Основний кард

Ентоні Сміт – Гловер Тейшейра

Бен Ротвелл – Овінс Сен-Пре

Александр Эрнандес – Дрю Добер

Рікі Саймон – Рей Борг

Карл Роберсон – Марвін Ветторі

Попередній кард

Андрій Орловський – Філіп Лінс

Майкл Джонсон – Тіагу Мойзес

Сиджара Юбенкс – Сара Морас

Габріель Бенітес – Омар Моралес

Хантер Азуре – Брайан Келлехер

Чейз Шерман – Айк Вільянуева

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.