Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
826
0

Георгій БУЩАН: «Тренування Динамо носило розважальний характер»

Гравці повернулися до роботи після карантину

Георгій БУЩАН: «Тренування Динамо носило розважальний характер»
fcdynamo.kiev.ua

У вівторок вранці пройшло перше командне тренування «Динамо» після ослаблення заходів карантину в Україні. Голкіпер Георгій Бущан поділився своїми емоціями після довгоочікуваної зустрічі з одноклубниками і розповів про запобіжні заходи на клубній базі і під час тренувального заняття.

«Ще до того, як команда вийшла з карантину, ми щодня вимірювали свою температуру і до 12-ї години дня відправляли результати в командний чат. Зараз, коли заїжджаєш на базу, температуру вимірюють на вході. Крім того, на кожному поверсі, біля кожних дверей встановлені антисептики. Ресторан на базі закритий, забороняється, щоб збиралися великі групи. Тренажерним залом також можна користуватися тільки в індивідуальному порядку. Так як база закрита, знаходиться під контролем, то, думаю, там безпечно. Упевнений, що всіх запобіжних заходів наш клуб дотримується».

«Сьогоднішнє тренування носило розважальний характер, всі один по одному скучили. Пограли в футбол, в квадрати, відпрацьовували удари по воротах. Головний тренер попросив, щоб ми уважно ставилися до свого здоров'я та здоров'я близьких, продовжували дотримуватися всіх запобіжних заходів, адже це - не жарти».

«Що стосується подальших планів, то поки є графік тільки на цей тиждень, зараз тренуємося в одноразовому режимі», - сказав Бущан.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.