Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
680
0

Сергій СИДОРЧУК: «На базі Динамо всюди антисептики, всі ходять в масках»

Хавбек розповів про повернення команди до тренувань

Сергій СИДОРЧУК: «На базі Динамо всюди антисептики, всі ходять в масках»
fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні перша команда «Динамо» провела перше повноцінне тренування після ослаблення карантинних обмежень в Україні. Про те, як пройшло заняття, розповів капітан Сергій Сидорчук.

- Можна сказати, що це той же тренувальний процес, тільки вже ближче до нормального, ігрового. Було не дуже важко, ми провели перші бігові серії. Всі в команді скучили одне за одним, було багато емоцій, може, іноді навіть занадто (посміхається), ніхто не хотів програвати. Перший раз за час карантину зібратися всією командою - це можна порівняти з виходом з відпустки, такі ж відчуття. Раніше ми тренувалися в групах по 3-4 людини, а зараз нарешті перетнулися з хлопцями, яких давно не бачили.

- У якому форматі пройшло тренування?

- Спочатку була розминка, а потім ми провели бігові серії і міні-футбольний турнір. Перше тренування було більше втягуючим, емоційним.

- Чи було вступне слово від Олексія Михайличенка?

- Головний тренер сказав, що оскільки пандемія коронавірусу ще не відступила, потрібно продовжувати бути акуратними і дотримуватися встановлених правил: не збиратися великими групами і дотримуватися особистої гігієни.

- Що змінилося на базі за час карантину, яких запобіжних заходів вжито?

- На базі скрізь стоять антисептики, а весь персонал ходить в масках. Також не допускаються скупчення людей в закритих приміщеннях. Навіть коли приходиш до лікаря на огляд, то бажано, щоб не збиралося відразу багато людей, аж до того, що доводиться чекати своєї черги за дверима.

Тренажерний зал, басейн і лазня поки не працюють. Думаю, що пізніше вони відновлять роботу, але там теж буде діяти обмеження на кількість осіб.

- У команді орієнтуються на заявлену керівництвом УАФ і УПЛ дату відновлення чемпіонату - 30 травня?

- Ще немає визначеності, коли почнеться чемпіонат. Упевненості в цьому апріорі бути не може, адже ще немає офіційних документів, навіть не всі команди пройшли тестування на коронавірус. Як тільки визначеність з'явиться, тоді вже буде сформований тренувальний план.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.