Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 травня 2020, 17:12
975
0

Грати чи скасувати? УЄФА прийме рішення по Лізі націй 27 травня

Поки не планується скасовувати відбіркові матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи

| Оновлено 12 травня 2020, 17:12
975
0
Грати чи скасувати? УЄФА прийме рішення по Лізі націй 27 травня
УЄФА

В УЄФА відзначили, що поки не збираються скасовувати кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а рішення з приводу проведення осінніх матчів Ліги націй буде прийнято на засіданні виконкому 27 травня.

Крім того, футбольні чиновники не стали коментувати підсумки засідання робочої групи за участю представників УЄФА, Асоціації європейських клубів і Асоціації європейських футбольних професійних ліг, які розглядали можливість проведення відбіркових матчів чемпіонату Європи серед молодіжних збірних та ігор Ліги націй.

В УЄФА заявили: «Що стосується питання про засіданні робочої групи і рішеннях, пропонуємо дочекатися засідання виконкому УЄФА 27 травня.

З приводу питання про можливе скасування відбіркових матчів повідомляємо наступне. УЄФА ніколи не вивчав можливість позбавлення чемпіонів країн їх права спробувати пройти відбір в груповий турнір Ліги чемпіонів через виступи на футбольному полі.

Ми хочемо уточнити, що в даний час УЄФА тільки стежить за розвитком ситуації і потенційним впливом на формат відбіркових турнірів клубних змагань наступного сезону. На даний момент немає ніяких конкретних варіантів формату відбору до єврокубків».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.