Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2342
5

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо зручно дограти в Києві, але є й інші думки»

Наставник розповів про повернення команди до роботи

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо зручно дограти в Києві, але є й інші думки»
fcdynamo.kiev.ua

Тренер «Динамо» Олексій Михайличенко розповів про повернення команди до повноцінної роботи. З 12-го травня кияни повернулися до командних занять.

- Ваші перші враження від заняття? Зменшився цей психологічний вантаж від відсутності звичної роботи?

- Безумовно, сьогодні пройшло дуже емоційна тренування. Хлопці були дуже раді тому, що вони зібралися разом і провели нормальне заняття. Все пройшло в позитивному ключі, можна сказати, що святково, але це лише перший крок. За великим рахунком, ще нічого в плані карантинної ситуації не закінчилося, потрібно бути дуже акуратним і для себе, і для своїх сімей, і для колег по команді.

У «Динамо» серйозно ставляться до дотримання безпеки, перед роботою перевіряють стан здоров'я футболістів, температурний режим, і тільки після цього ми приступаємо до тренування.

- Гравці поступово входять в ритм або відчувається напруженість через все, що відбувається в країні і в світі?

- Всі задоволені, що повернулися до повноцінної роботи. Наступні дні покажуть, хто і як готовий. Я не сумніваюся, що футболісти індивідуально виконували весь обсяг запропонованої роботи, але індивідуальна робота кардинально відрізняється від колективної. Будемо працювати над відновленням командних зв'язків, які, напевно, були загублені за цей час.

- Як команда планує готуватися далі?

- У нас є чіткий план подальшої роботи. Вже на цьому тижні ми готові провести дворазові тренування, але все буде залежати від стану футболістів. Залежно від того, як вони готові, ми будемо вносити корективи в програму роботи.

У наших планах також двосторонні матчі, контрольні поєдинки з іншими командами. Але тут поки йдуть переговори, необхідно врахувати ряд нюансів, в даному напрямку на сьогоднішній день конкретики немає.

- У футболістів «Динамо», що очевидно, буде різний рівень фізичної готовності. Це найбільша проблема для тренерського штабу?

- Це проблема, так. Але цю проблему можна вирішити, і це один з напрямків діяльності тренерського штабу. Це наша робота і найближчим часом, в тому числі, будемо займатися тим, щоб привести стан гравців до спільного знаменника.

- Зараз багато розмов про формат та місце проведення матчів, що залишилися нинішнього сезону. Що ви думаєте з цього приводу?

- Як головний тренер, я прийму будь-яке рішення по датах і місцю поєдинків. Можливо, для нас було б оптимально дограти сезон в Києві. Але у інших клубів може бути інша думка, необхідно знаходити спільне рішення. У ситуації, що склалася дуже важливо прислухатися один до одного і знайти варіант, який би підійшов усім командам.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0
Як виглядає таблиця АПЛ після перенесених матчів 29-го туру АПЛ 2023/24?

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Turnok
Конечно, удобно в Киеве. Чтобы не "пролететь" мимо Лиги Чемпионов, лучше играть где стены помогают. Видимо, многие думают что Заря не достойна Лиги Чемпионов, вот и тянут Динамо туда всеми возможными и невозможными способами.
Turnok
polesse2000, а ты вспомни далеко-ли Динамо дошло в ЛЧ и ЛЕ тоже.
polesse2000
Turnok, 12.05.2020 15:57
Видимо, многие думают что Заря не достойна Лиги Чемпионов, вот и тянут Динамо туда всеми возможными и невозможными способами.
Твоей Заре был шанс в ЛЕ пройти как можно дальше, напомни ка на какой стадии они вылетели? А ты тут мычишь про ЛЧ