Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2020, 13:40
612
0

Юрій БЕРЕЗА: «Карантин ми пройшли досить впевнено»

Президент «Дніпра-1» розповів про відновлення сезону

| Оновлено 12 травня 2020, 13:40
612
0
Юрій БЕРЕЗА: «Карантин ми пройшли досить впевнено»
ФК Дніпро-1. Юрій Береза

12 травня дня професійні клуби України можуть відновити тренування без обмежень. Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза ​​розповів про аспекти карантину в клубі.

«Був два дні тому на «Дніпро-Арені» і можу сказати, що стан газону на ній відмінний. Це найприємніша новина для мене за останні дні. Що стосується «Дніпра-1», то ми маємо сьогодні прекрасну базу. З початку карантину ми по суті ввели військовий стан на території бази: закрили всіх з сім'ями, обмежили спілкування і вихід з бази. По суті, ми змогли проконтролювати пересування всіх людей, пов'язаних з клубом. Команди U-21 і U-19 ми розпустили, залишивши лише основну команду. Всі гравці залишилися на базі і поставилися з розумінням, ми всі конфлікти владнали. Тренерський штаб також на базі, а Дмитро Михайленко - постійний її житель.

Ми поділилися на кілька груп. Основна група - це гравці, які відновлювалися і працювали з лікарями. Ми прислухалися до рекомендацій МОЗ, які стосувалися збереження життів. Думаю, що за цей час команда ще більше налагодила морально-духовні відносини. Всі розуміли, що їхня поведінка сьогодні вплине на команду завтра. Радий повідомити, що цей карантин ми пройшли досить впевнено. Гравці тренувалися окремо завдяки великій кількості ігрових полів. Ми більше працювали над індивідуальними якостями футболістів.

На цьому тижні ми пройдемо повне тестування, а контроль стану футболістів і працівників ми вели і ведемо щодня. Це було з початку карантину. Члени правління сьогодні не змогли прийняти рішення щодо відновлення тренувань. Є кілька зауважень від членів нашої команди, які пов'язані з медициною. До спільного рішення ми поки не прийшли. Дуже хотілося б закінчити цей чемпіонат і почати новий. Але ці виклики змушують нас приймати непрості рішення. Поки не знаю, як ми будемо діяти в разі зараження когось з гравців. Однак людське життя залишається головним», - сказав Береза.

Читайте також: Юрій Береза: «Дніпро-1 стабільний фінансово».

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна
Футбол | 27 квітня 2024, 02:10 1
Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна

Карло прокоментував мінімальну перемогу королівського клубу (1:0)

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.