Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 13 травня 2020, 13:41
11822
6

«Хабіб, ти повне позорище і щур, що ховається». У Конора сильно підгоріло

Ірландець Макгрегор накатав десяток постів в Твіттері після турніру UFC 249

| Оновлено 13 травня 2020, 13:41
11822
6
«Хабіб, ти повне позорище і щур, що ховається». У Конора сильно підгоріло
Instagram. Конор Макгрегор

Ірландський боєць Конор Макгрегор, екс-чемпіон UFC, опублікував десяток повідомлень у Твіттері, в яких висловив своє обурення з приводу турніру UFC 249, в якому Джастін Гейджі достроково в 5-му раунді переміг Тоні Фергюсона. Дісталося від ірландця й росіянину Хабібу Нурмагомедову, чемпіону у легкій вазі.

«Уболівальники роблять цей вид спорту! Я був проти того, щоб йти на UFC 249 без них. Але мені буде до біса приємно показати їм силу, якою я володію, з нульовим фоновим шумом. Мій наступний суперник – Джастін, так як Хабіб – найбільший винищувач пляшок в грі. Гарантую це.

Джастін, який обіймає ноги, не представляє ніякої небезпеки, і ми все це знаємо. Я збираюся вбити тебе. Я зроблю з твоїх зубів намисто. Ти щось говориш про батька? Ти чортів мрець.

Хабіб, ти повне позорище. Щур, що снує та ховається. Я вже говорив. Це було помітно багато разів. Підтверджено те, що було завжди відомо. Без коментарів. Це ганьба справжніх боїв».

Оцініть матеріал
(60)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SERGI KOVALOV
Google translate качественнее вашего перевода
Lion
Клоун нарисовался.
Ты бы лучше в ринге был такой герой как в Twitter account......
Обделался с Хабибом обделаешся и с Джастином!!!
Смотрящий Фамилия
Так он все по делу говорит, а вот у Хабы кажется действительно печет, иначе бы он не реагировал всякий раз на подобные посты, причем сию же секунду, мдэ какой же Конор все таки манипулятор и серый кардинал, склоняю голову, ему же достаточно ткнуть пальцем в навозную кучу и все тут же заводятся и начинают делать ему хайп на ровном месте, ай да Конор. Чувствуете, да? Папочка возвращается в игру
Tospokitos
Это у автора статьи подгорело. Одно наслаждение было смотреть за боем Фергюсон - Гатжи. Никаких обнимашек на полу октагона в стиле Хабиба, а реальный настоящий бой. Реально противно смотреть на бои и поведение Хабиба, пусть и дальше поясняться с поджатым хвостом в своих горах.
Tospokitos
*прячется