Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
799
0

ЯРЕМЧУК: «Потрібно бути реалістом і рухатися до перемоги на Євро покроково»

Форвард збірної України – про амбіції команди Андрія Шевченка

ЯРЕМЧУК: «Потрібно бути реалістом і рухатися до перемоги на Євро покроково»
УАФ. Роман Яремчук

Нападник бельгійського «Гента» і національної збірної України Роман Яремчук розповів, що вже повністю відновився від травми, а також висловив свою думку про вплив на збірну України перенесення Євро-2020 на наступне літо і перспективи команди на турнірі.

«Важко, коли пропускаєш три місяці та потрібно повертатися на якийсь рівень. Можна повернутися на рівень чемпіонату Бельгії, можна - на рівень чемпіонату України. Чемпіонат Європи - це дуже високий рівень. Там потрібно бути готовим на 300%, щоб показати максимум. Я робив би все можливе, щоб бути готовим до турніру.

З Шевченком завжди підтримував зв'язок, коли у мене була операція. Він дав багато порад щодо того, як правильно вчинити. Він хотів, щоб я міг грати без болю, тому я пішов на операцію. Я знав, що встигну повернутися до Євро. Якби не встигав, я б постарався дотягнути до літа та зробити її після чемпіонату. Був такий вибір, але я поспілкувався з досвідченими людьми і ми прийняли рішення, що потрібно робити операцію. Вона пройшла добре, але думаю, що рівень фізіотерапевтів у чемпіонаті України не такий поганий, як кажуть. Справа в лікарях і масажистах в Україні. Все було на топ-рівні, а в Бельгії - не на топ-рівні, м'яко кажучи.

Збірна України була на ходу і показувала хороші матчі. Але ситуація складалася так, що Степаненко і Ярмоленко отримали травми. Хочеться, щоб всі були максимально готові та на ходу. Тоді ми могли б давати результат на турнірі. Всі знають, що у нас хороша команда. У Європі про нас почали говорити. Однак футбол може одного разу поставити на місце так, що потім довго будеш збиратися. На Євро-2016 збірна виступила невдало, потім довго була критика. Потрібно ставитися до всього послідовно і підготувати себе до серйозних матчів. Потрібно докладати зусилля, щоб пройти якомога далі. Мрія кожного українця - виграти чемпіонат Європи. Але потрібно бути реалістом і рухатися до мети крок за кроком», - сказав Яремчук.

У минулому сезоні Роман Яремчук зіграв в 30 іграх за Гент і відзначився 17 голами.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.