Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 травня 2020, 20:11
393
0

Віце-президент Ворскли: «Ми готові до відновлення чемпіонату»

Олег Лисак розповів, що тренери вже розписали графік повернення

| Оновлено 08 травня 2020, 20:11
393
0
Віце-президент Ворскли: «Ми готові до відновлення чемпіонату»
Полтавщина Спорт. Олег Лисак

Віце-президент «Ворскли» Олег Лисак розповів про готовність клубу до відновлення сезону.
 
— Олеже Вікторовичу, зараз якраз триває обговорення сценарію поновлення сезону у Прем’єр-лізі. Клуби, і «Ворскла» в тому числі, отримали робочий варіант календаря. Яка позиція «Ворскли» стосовно запропонованого сценарію. Клуб і команда готові стартувати 30 травня?
— Так, обговорення у повному розпалі. Вже відбулися робочі наради в УПЛ та з представниками УАФ, а зараз національна Асоціація консультується з МОЗ, щоб напрацювати правильний механізм виходу з карантину. Що стосується клубу, то «Ворскла» готова до рестарту. Наша база працює, поля, якщо треба буде, теж швидко приведуть в норму. Тренерський штаб теж орієнтується на оптимістичний сценарій, і тренери вже розписали собі графік, як будуть повертатися до звичного режиму.

— Всі співробітники повинні будуть пройти тести на коронавірус, і у деяких клубах скаржилися, що досить важко буде дістати необхідну кількість тестів. Як з цим у «Ворсклі»?
— Якщо все дійде до тестування, то я думаю, ми вирішимо це завдання. Зараз до цього ще далеко, адже є купа більш глобальних питань, без відповідей на які неможливо рухатися далі. Незрозуміло, наприклад, де будуть проводитися матчі, як ми гратимемо на виїзді. У яких регіонах відкриють готелі, а в яких ні. Словом, ще купа невизначеного. Зараз потрібно дочекатися централізованих рекомендацій від МОЗ, УАФ та УПЛ, детально їх вивчити, а вже потім, виходячи з них, думати як діяти далі. Зараз найголовніше, щоб в Україні не було нових сплесків захворюваності - сказав Лисак.
 
ФОТО. Ворскла підтримала Динамо і спалила траву на своєму стадіоні
 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.