Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 травня 2020, 22:56
44866
14

ФОТО. Ворскла підтримала Динамо і спалила траву на своєму стадіоні

Полтавський клуб привернув увагу громадськості до пожеж

| Оновлено 15 травня 2020, 22:56
44866
14
ФОТО. Ворскла підтримала Динамо і спалила траву на своєму стадіоні
ФК Ворскла

Полтавський футбольний клуб «Ворскла» вирішив підтримати почин київського «Динамо» і привернути увагу до неприпустимості випалювання минулорічної трави.

«Вирішили випалити суху траву на стадіоні «Ворскла»!

Сьогодні колеги з київського ФК «Динамо» нагадали про стару добру традицію випалювання сухостою. От і ми подумали, чому б не спалити траву на домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні.

Правда ж маячня? Ми теж так думаємо!

Ніякий сухостій ми палити не плануємо і на зображенні, звісно, фотошоп. У такий спосіб хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світі зараз і так вистачає.

Ми закликаємо українців відмовитися від випалювання сухостою і повідомляти в поліцію про випадки підпалів!», — говориться в Instagram «Ворскли».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вирішили випалити суху траву на стадіоні «Ворскла»! ⠀ Сьогодні колеги з київського ФК «Динамо» @fc_dynamo_kyiv нагадали про стару добру традицію випалювання сухостою. От і ми подумали, чому б не спалити траву на домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. ⠀ Правда ж маячня? Ми теж так думаємо! Ніякий сухостій ми палити не плануємо і на зображенні, звісно, фотошоп. У такий спосіб хочемо привернути увагу до підпалів на полях значно більших за футбольні. За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року в Україні сталося більше 12 тисяч пожеж в екосистемах. Через випалювання сухостою гинуть люди, живцем згоряють тисячі тварин і знищуються кілометри площин. На думку лікарів, наслідки підпалів можуть спричиняти легеневі захворювання, яких усьому світі зараз і так вистачає. ⠀ Ми закликаємо українців відмовитися від випалювання сухостою і повідомляти в поліцію про випадки підпалів!

Публикация от FC Vorskla Poltava Official (@fcvp.official)

Оцініть матеріал
(72)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Лаціо – Ювентус – 2:1. Туринці – у фіналі Кубка. Відео голів та огляд
Футбол | 24 квітня 2024, 00:55 0
Лаціо – Ювентус – 2:1. Туринці – у фіналі Кубка. Відео голів та огляд

Дивіться відеоогляд поєдинку-відповідь півфіналу Кубка Італії

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jimmi
Вот вы все ржёте, а в Полтаве это проблема! Всю жизнь, у нас сжигали сухую траву! Особенно когда ехать на Воронина...
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Хи-хи-ха-ха, а у нас в области уже два поля таким образом "удобрили" насмотревшись картинок в интернете, текст ведь никто из футболистов не читает - буковок не знают...
comentraktor
Сколько знатоков Фотошопа собралось и любителей дочитать до конца. Сразу видно занятые люди или карантин в действии? Всегда оскарблением отвечаешь ипало резиновое? Я сразу понял что это Фотошоп, обосраться....
comentraktor
Зелёная трава горит? Это ж по любому чем то засыпали (поливали) Я представляю жители соседних домов "кайфанули". Ипанутым нет покоя.