Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 травня 2020, 12:37
2603
1

Владислав КУЛАЧ: «Перехід в Олександрію - моя головна помилка в кар'єрі»

Український форвард згадує складний період

| Оновлено 13 травня 2020, 12:37
2603
1
Владислав КУЛАЧ: «Перехід в Олександрію - моя головна помилка в кар'єрі»
ФК Ворскла. Владислав Кулач

27-річний форвард полтавської «Ворскли» Владислав Кулач вважає свій перехід в «Олександрію» найжахливішим моментом в кар'єрі.

«Коли я прийшов в команду. Було все добре. Я багато пропустив часу взимку, тому що були хороші пропозиції і чекав, але не вийшло. Я тренувався в Києві і якось все затягувалося і не вийшло. У мене був варіант повернутися в «Ворсклу». Я не знаю, що у мене було на той момент в голові. Мені соромно було повернутися. Адже я сказав, що я йду з «Ворскли», пройшло два місяці і я повертаюся. Мене кликав Василь Вікторович (Сачко), говорив, що це моя команда і мене зрозуміють. Не знаю. Це, напевно, моя найбільша помилка, що я перейшов в «Олександрію».

Спочатку все було добре. На збори приїхав, зіграв пару ігор. Приїхав в Олександрію - отримав травму на тренуванні. Попросив поїхати в «Шахтар» на обстеження, але мені відмовили. Сказали, що в «Олександрії» хороші умови для цього. Минуло три тижні - я не відновлювався. Не було тих умов, які потрібні були. Травма у мене була серйозна - надрив литкового м'яза. Через три тижні зробив УЗД в Полтаві. Привіз лікарю, він сказав, що у мене нічого не було, а лише гематома. Я повірив лікарю «Олександрії». Почав тренуватися, робити 100-відсоткові ривки. У мене не боліло, але на п'ятий день у мене все почало боліти і я не зміг грати. Поїхав до Києва робити МРТ, що показало, що у мене серйозний надрив. Відновлення більше півтора місяці.

Я відновлювався в Києві два місяці. За цей час жодного дзвінка від лікаря «Олександрії». Ніхто не питав, як у мене справи, не цікаво їм було.

Потім була остання гра з «Динамо». Ми знали, що вже третє місце. Я приїхав до Олександрії, я ставився з повагою. Приїжджаю, виходжу з дитиною на поле, але мені медаль не дали. Я запитав у тренера, чому не дали медалі. А мені сказали: «Ти ж не грав».

Мене зробили винним, що я отримав травму. Те, що доктор поставив діагноз, вони не враховують. Те, що я півроку втратив - це помилка лікаря, я вважаю. А він навіть не вибачився. Цей перехід був жахливим», - сказав Кулач.

Раніше Владислав Кулач заявив, що дуже мало є захисників з таким пасом, як у Ярослава Ракицького.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
С вьюхи выходит что не сам переход в Александрию был ужасен ,а ошибка врача.Тут должны быть вопросы у тренера к врачу что за востановление такое и что с игроком.Это показатель уровня медицинской службы клуба.
Также тебе предлагали вернуться в команду и более того звали со всем сердцем но твои глупые взгляды привели к такому результату и потерянному времени яб даже сказал провальному времени.Не нада бегать по командам а играть там где тебе удобно и в тебя верят и ждут.