Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 травня 2020, 07:52
1053
0

Огнен ВУКОЄВИЧ: «Був упевнений, що Вербич посилить Динамо»

Тренер-селекціонер київського клубу розповів про трансфер словенського футболіста

| Оновлено 07 травня 2020, 07:52
1053
0
Огнен ВУКОЄВИЧ: «Був упевнений, що Вербич посилить Динамо»
ФК Динамо Київ. Беньямін Вербич та Огнен Вукоєвич

36-річний тренер-селекціонер київського «Динамо» Огнен Вукоєвич розповів про перехід в київський клуб словенського півзахисника Беньяміна Вербича.

- Мало хто знає, що саме ти посприяв переходу в «Динамо» Вербича. Розкажи, довго вмовляв Беньяміна перебратися до Києва?
- Є селекційна служба, я не можу сказати, що тільки я займався цим переходом. Але я бачив великий потенціал у ньому, я подзвонив агентові, подзвонив Вербичу і просто пояснив, що таке «Динамо», що означає цей клуб і наскільки це важливо для його кар'єри. Крім того, я на 100% був упевненим, що він підсилить команду. Я завжди говорив і повторюю, що якщо в «Динамо» потрапляє балканський футболіст, то він із першого дня може і повинен посилити основний склад. Це молодим гравцям потрібен час, а тим, хто виступає в Європі, кому 22-25 років, як Вербичу свого часу в «Копенгагені», час не потрібний. Він із першого дня міг підсилити «Динамо», адже грав і в єврокубках уже, і в збірній. Це було найголовнішим для мене, для моєї честі і для футболіста. Я знаю чемпіонат України, вимоги «Динамо» і що Вербич стане великим посиленням. І найголовніше, що так і сталося.

- Не кожен легіонер здатний заграти в «Динамо». Але Вербич став одним із лідерів. Тобі, як одному з ініціаторів трансферу, це приємно?
- Звичайно. Як я вже сказав, я хочу посилювати «Динамо». Сьогодні складно залучити до чемпіонату України хорошого балканського футболіста, який також має пропозиції з топ-5 європейських чемпіонатів. Думаю, якби не травма Вербича, яка у нього була до моменту переходу в «Динамо», у нього були б пропозиції від грандів. Вважаю, що золоті роки Вербича ще попереду. Він - молодий, але досвідчений хлопець, який почувається в Києві як удома.

Вербич перейшов в «Динамо» у січні 2018-го року з «Копенгагена» за €4 мільйони. Всього футболіст провів за київський клуб 76 матчів у всіх турнірах, де забив 27 м'ячів і віддав 7 результативних передач.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.