Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 травня 2020, 12:01
743
2

Коментатор: «Київські та львівські команди матимуть перевагу»

Андрій Столярчук висловився про ідею догравання УПЛ в двох містах

| Оновлено 06 травня 2020, 12:01
743
2
Коментатор: «Київські та львівські команди матимуть перевагу»
Футбол 1/2/3. Андрій Столярчук

Нещодавно генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін запропонував провести решту матчів чемпіонату України в двох містах. Імовірно, ідею функціонера донеччан підтримали «Динамо», «Десна» і «Колос». Коментатор телеканалів Футбол 1/2/3 Андрій Столярчук висловив свою думку про перспективи реалізації такого формату.

«Цю ідею потрібно наповнити аргументами та підтвердженням всіх процесів, які повинні відбуватися до і після матчів. Чи будуть команди базуватися в цьому регіоні або команди будуть приїжджати виключно на матчі? Чи є тоді сенс, якщо команди будуть приїжджати? Тоді клуби будуть в нерівних умовах. Якщо ігри пройдуть в Києві, київські команди матимуть перевагу. У Львові - львівські команди матимуть перевагу. Тут потрібно зрозуміти наповнення цієї ідеї, а потім вже предметно дискутувати.

Хороший знак, що ми обговорюємо, як догравати. Наче бруньки розпускаються, процес пішов. Розумієш, що будуть різні варіанти і їх можна обговорювати. Потрібно також передбачити варіанти, якщо раптом хтось в командах захворіє. Може, слід змінити регламентні норми. Адже це може призвести до колапсу, якщо 12 команд вийдуть на змагання і в якійсь команді виявлять коронавірус. Чи доведеться їй зніматися, коли догравати... Не можна, щоб інші учасники залежали від цього. Напевно, варто ізолювати тільки того, хто заразився, а іншим дати можливість продовжувати», - сказав Столярчук.

Читайте також: Сезон краще закінчити. Але не так, як нам пропонують

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Trasher311987
Матчи без зрителей, какая разница где играть?