Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 травня 2020, 19:09
4156
7

США знайшли докази, що коронавірус поширився з лабораторії

Держсекретар США Майк Помпео видав сенсаційну заяву

| Оновлено 04 травня 2020, 19:09
4156
7
США знайшли докази, що коронавірус поширився з лабораторії
Twitter

Державний секретар США Майк Помпео заявив про наявність значної кількості доказів того, що коронавірус почав поширюватися з лабораторії в Китаї. За його словами, американська влада має серйозні докази того, що спалах коронавірусу розпочалася саме з лабораторії в Ухані.

«Ми з самого початку говорили, що це вірус, який з'явився в китайському місті Ухань. Китай і раніше заражав світ, у них і раніше були лабораторії, які не відповідають стандартам. Це не перший раз, коли світ зазнав впливу вірусу, що з'явився через помилку в китайській лабораторії.

Зараз розвідка збирає всю інформацію щодо поширення коронавірусу. Розвідувальне співтовариство, як і раніше, працює. Розвідка повинна продовжувати проводити перевірки, щоб ми були впевнені. Я можу заявити, що ми маємо значний обсяг доказів того, що це з'явилося з лабораторії в Ухані.

Чи міг вірус бути штучно створеним? Зараз експерти говорять про його неприродне походження. Очевидно, найкращі експерти поки вважають, що він був створений людиною. У мене немає причин не вірити цьому на даному етапі».

Але коли йому нагадали, що розвідка США зробила офіційну заяву, зазначивши зворотне, що науковий консенсус полягав в тому, що вірус не був створений людиною або генетично модифікований, Помпео відповів: «Це вірно. Я згоден з цим».

Втім, те, що вірус з'явився природнім шляхом, не виключає можливості його витоку з китайської лабораторії. Крім того, Помпео знову звинуватив китайську владу в спробах приховати частину інформації про поширення коронавірусу.

Через пандемію коронавірусу припинені майже всі національні футбольні чемпіонату, багато спортивних змагань були скасовані або перенесені на більш пізні терміни.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Что может измениться от того, что вирус вырвался с лаборатории? Только то, что США и многие другие страны, могу так закрутить гайки экономике Китая, что живые будут завидовать мертвым...
DKTheBest2
Китайцям віри нема ніякої. У всіх країнах вірус росповсюджується на всю територію, а в Китаї тільки на Ухань. І це при їхній густоті населення та антисанітаріі. Поки вони запровадили карантин, то вірус вже мав охопити весь Китай. Реально загинувших в Китаї разів в десять більше.
Не знаю чи праві американці про появу вірусу, штучна чи природня, але вірус таки прийшов з Уханю.
Andy_P
Есть мнения экспертов, что модификация коронавируса, которая привела к заражению человека - вполне обыденная на сегодня манипуляция вирусологов. Кто-то сделал это и проебал вирус. Теперь им (вирусологам) только и остаётся говорить, что они не при делах, типа - всё естественно. И, да - из моих родственников двое переболели в конце декабря и начале января очень тяжёлым ОРВИ с температурой и сильным кашлем, антибиотики не помогали. Так что, возможно, проёбан вирус не в Ухане.
euro2012_za_2012euro
А Ирак разорвали- расхреначили...
Valera35
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
euro2012_za_2012euro
Вас история ничему не учит:
"...5 февраля 2003 года, за месяц до начала вторжения в Ирак, Колин Пауэлл, занимавший на тот момент пост госсекретаря США, выступил в Совете Безопасности ООН с обоснованием для начала войны. Он сослался на полученную из первых рук информацию об имеющихся у Саддама Хусейна заводах «на колесах и на рельсах по производству биологического оружия». В доказательство своих слов Пауэлл с трибуны ООН показал пробирку с белым порошком, заявив, что в ней содержится образец производимого на этих заводах оружия массового уничтожения. Позднее оказалось, что Пауэлл был дезинформирован ЦРУ и пробирки оказались фальшивыми."