Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 травня 2020, 13:32
1010
2

Денис БОЙКО: «Дніпро міг виграти Лігу Європи»

У команді була неймовірна атмосфера, вважає колишній голкіпер «Дніпра»

| Оновлено 04 травня 2020, 13:32
1010
2
Денис БОЙКО: «Дніпро міг виграти Лігу Європи»
ФК Дніпро. Денис Бойко

32-річний екс-воротар «Дніпра» Денис Бойко вважає, що дніпровська команда могла виграти Лігу Європи в сезоні 2014/2015. Тоді «Дніпро» в фіналі поступився іспанській «Севільї» з рахунком 2:3.

«У 2015-му році «Дніпро» міг виграти Лігу Європи. Чесно кажучи, я досі так і не подивився цей фінал в запису. Для мене це важкі спогади, тому що я віддаю собі звіт, що ми не зробили той останній крок, який могли.

Гра складалася, ми повели в рахунку, але потім пропустили двічі поспіль. У другому таймі на перший план виходили емоції, гра була до забитого м'яча. Ми пропустили, і не вистачило сил відігратися.

Феномен того «Дніпра»? Це колектив. Нереальна атмосфера всередині команди, в роздягальні, на базі, за межами бази. Ми завжди були разом, збиралися сім'ями, спілкувалися. Це була дійсно одна велика сім'я, ця атмосфера передавалась на кожну гру.

Чималу роль зіграв той факт, що, коли прийшов Мирон Маркевич, він намагався стимулювати команду. В першу чергу, це було важливо для іноземців, коли у нас вже були проблеми з виплатами зарплати і преміальними. Мирон Богданович зі свого боку намагався стимулювати команду. Все це звелося до того, що ми дійшли до фіналу Ліги Європи», — сказав Денис Бойко.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rus
Мог но не выиграл
dd dent
Если б мог то выиграл бы, но увы