Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 03 травня 2020, 19:28
6077
9

Все змінюється. ФІФА розглядає можливість грати за схемою «весна–осінь»

У ФІФА пропонують революційні зміни в футбольному календарі

| Оновлено 03 травня 2020, 19:28
6077
9
Все змінюється. ФІФА розглядає можливість грати за схемою «весна–осінь»
FIFA. Віктор Монтальяні

Віце-президент ФІФА Віктор Монтальяні розповів, що розглядається варіант проведення футбольного сезону за схемою «весна–осінь»:

«Ми вже почали замислюватися про новий футбольний календар. Коли закінчиться криза, нам потрібно прийняти негайні рішення. Існує можливість подумати про те, як реформувати футбол не тільки в Європі, але і у всьому світі, щоб поліпшити становище з точки зору дат.

І система «весна–осінь» може стати хорошою ідеєю. Це буде дискусія, особливо з конфедерациями і федераціями. У нас є така можливість, тому що чемпіонат світу 2022 року в Катарі буде зіграний в листопаді і грудні.

У Північній Америці вже грають за принципом одного сезону за календарний рік. Можливо, це рішення також може бути застосоване в Європі і Африці. Є можливість для обговорення на національному та континентальному рівні. Це не ідея, яку відразу потрібно відкинути. Такий підхід може стати хорошим рішенням з урахуванням наступних двох років і зимового чемпіонату світу 2022».

Нагадаємо, раніше через пандемію коронавірусу був перенесений Євро-2020, який тепер відбудеться влітку 2021 року. Чемпіонат світу в Катарі пройде в кінці 2022 року.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал Сосьєдад – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 26 квітня 2024, 12:41 0
Реал Сосьєдад – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок у Ла Лізі

Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо
Інші види | 25 квітня 2024, 20:47 3
Напружений фінал. Білодід виграла чемпіонат Європи 2024 з дзюдо

23-річна українка в Загребі послідовно здолала 5 суперниць

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mmuk
Осінь- весна для України це взагалі повне непорозуміння. Пам'ятаю перших чемпіонатах пояснення було, що технології вже такі, що будуть скоро криті стадіони і не буде проблем. Пройшло 30 років. І два великих перерви, в яких гравці систематично втрачають потім набирають форму. І сенс особливо в нижніх лігах відпочивати 2 місяця літом і відпочивають 5 місяців зимою. Шиза
klim746
Если футбол - для зрителей, то на НАШИХ стадионах предпочтительнее провести 4 матча в июне, чем 2 в декабре. Я всегда об этом говорил. А подготовиться к матчу еврокубка против, скажем, испанской команды - не проблема сейчас для тех, кто пробился в "весеннюю" часть: езжай в Испанию и готовься! Вот сопернику как раз сложнее будет в феврале сыграть у нас.
DKTheBest2
Важко буде договоритися з усіма країнами. Якщо всі не погодяться, то не має ніякого сенсу переходити тому, що буде як при Союзі. Тоді наші команди починали еврокубки через рік після чемпіонства, чи взяття Кубку країни, чи в КУФ.
der_MaiStier
Спочатку нехай скажуть, коли будуть гратися ЧЄ, ЧС та ОІ і де, бо зимою у Європі - не варіант, а влаштовувати паузу у чемпіонатах та ЛЧ посеред сезону - взагалі повний даунізм
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
inflicted
Для України - це однозначно плюс
digsum
Все течет все меняется, не меняется только ежедневный прирост в 70-90 тысяч новых случаев. Эта статистика ставит крест на любых планах по устройству международных соревнований в ближайшем будущем.
Олексій Коваль
Пора забывать о футболе на стадионах, кибер -футбол вот что нас ожидает в ближайшем будущем