Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2020, 11:04
2028
2

Тренер Шахтаря: «Зоря перевершує Динамо за якістю гри»

Авраам Кампомар – про боротьбу за срібні медалі УПЛ

| Оновлено 21 травня 2020, 11:04
2028
2
Тренер Шахтаря: «Зоря перевершує Динамо за якістю гри»
ФК Динамо Київ

Тренер академії «Шахтаря» Авраам Кампомар відповів на питання про «срібні» амбіції «Зорі». Експерт упевнений, що досвід київського «Динамо» зіграє ключову роль, і допоможе підопічним Михайличенка опинитися на другій сходинці.

«Динамо — головний фаворит на друге місце, якщо відштовхуватися від складів команд. Кияни втратили дуже багато очок по ходу сезону, в тому числі й проти головних конкурентів за другу позицію. Якщо враховувати якість гри, то Зоря набагато перевершує Динамо. Тому вони зараз на другому місці. Однак слід розуміти, що в складних матчах Динамо буде більш готовим до завоювання свого місця.

Третє місце? Подивимось. Мені здається, що багато чого залежить від того, як Зоря увійде в гру після карантину. Луганчани були на хорошому ходу. Хотілося б розуміти, як вони зреагують на ситуацію», - сказав Кампомар.

Нагадаємо, перед зупинкою чемпіонату «Зоря» обійшла київське «Динамо» в турнірній таблиці. У команд однакова кількість очок, але луганчани випереджають опонента за додатковими показниками.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Robert Monroe
Всё адекватно. Заря, имея состав на 2-3 порядка слабее ДК, по уровню игры выглядит как минимум не хуже - что говорит о никчёмности тренерского штаба ДК в первую очередь. Будь у луганчан финансовые возможности хотя бы приблизительно на уровне киевлян, Заря была бы явным фаворитом в борьбе за второе место. Суркис не хочет или не может видеть очевидных вещей.
Robert Monroe
Заре для уверенного завоевания второго места хватило бы с головой 4-5 игроков ротации ДК: Цитаишвили, Родригес, Кадири, Пиварич, Русин/Соль. Просто Вернидуб/Скрипник способны поставить игру, в отличие от своих коллег из тренерского штаба киевлян.