Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 02 травня 2020, 21:46
13909
10

Божевільний блогер. Бився з Вайлдером, нападав на Мейвезера і Тайсона

І завжди його жорстоко били

| Оновлено 02 травня 2020, 21:46
13909
10
Божевільний блогер. Бився з Вайлдером, нападав на Мейвезера і Тайсона
Instagram. Чарлі Зеленофф

Не всі інтернет-тролі зупиняються на погрозах і грубощах у мережі. Деякі переходять на наступний рівень: спочатку чіпляють спортсменів, після чого приходять в зал, щоб отримати. Чарлі Зеленофф - супергерой в цій справі. Його професійна кар'єра обірвалася так же стрімко, як і розпочалася, але далі все було набагато веселіше.

Перший свій бій Чарлі провів проти суперника з рекордом 2-23-0. Ендрю Хартлі - перший суперник Зеленоффа - влаштував йому в рингу справжнє пекло. Головним чином, воно був пов'язане з технікою і навичками, але Чарлі вистачило і цього. Він здався, не встигнувши почати професійну кар'єру, і пішов у самознищуючий відеоблогінг.

Деонтей Вайлдер і погрози доньці

Недовго думаючи, Чарлі вирішив, що його шлях - це шлях воїна. Воїна, який завжди пропускає багато і боляче. Він довго провокував у Твіттері найстрашнішого нокаутера останніх років, Деонтея Вайлдера, і домігся свого.

Зеленофф перейшов межу, пообіцявши заклеїти рот доньки Вайлдера скотчем. Деонтей психанув. Саме через доньку, яка народилася з рідкісним захворюванням, Вайлдер і прийшов у бокс. Саме заради неї він кожен раз піднімався в ринг. Американець забив зустріч Чарлі по телефону, і той прийшов. І не для того, щоб вибачитися, а для того, щоб побитися з суперником, який більший за нього в рази.

Фінал: очевидний. Чарлі був жорстоко побитий, причому не один раз за вечір. Адже він не просто пропускав удари і заспокоювався, а продовжував провокувати. Вайлдер завжди легко заводився, але від слів Зеленоффа просто лютував. Якби не купа людей, що зупиняла Деонтея, для Чарлі все могло б закінчитися куди більш сумно.

Бій з Вайлдером:

Флойд Мейвезер і удар в спину

Здавалося б, ось і все: ти отримав популярність, був жорстко і по справі битий. Пора б зупинитися. Але ні. Чарлі викликав на бій Флойда Мейвезера. Старшого, звичайно ж. Молодший на той час був у самому соку, а з таким коефіцієнтом корисних дій, як у молодшого, Зеленофф відправився б відпочивати навіть швидше, ніж з Вайлдером. Та й не підпустили б його до «грошового». А ось пристати до 60-річного дідуся - доля інтернет-троля.

У певний момент Чарлі зрозумів, що будь-який з Мейвезерів у будь-якому віці досить хороший, щоб прибити його, посміхаючись. Але Зеленофф - не якийсь там слабак, який здається, ні. Він знайшов вихід - найбільш невідповідний у цій ситуації - і напав на Флойда зі спини. Серія ударів від товаришів і учнів Мейвезера прийшли відразу ж.

Легкий спаринг, після якого наставало побиття

Мабуть, зрозумівши, що нариватися відразу на професіоналів не найкраще заняття для здоров’я, Чарлі вирішив змінити тактику. Трохи підготувавшись, він викликав на бій простих хлопців у спортивних залах. Більшість з них мали приблизно нульовий рівень готовності, але й Чарлі, знаєте, не Джо Фрейзер.

Набравшись сміливості і, якщо можна так сказати, навичок, Зеленофф став записувати ролики, в яких перемагає відверто слабких суперників. Деякі навіть не очікували, що в дружньому спарингу, як було обумовлено заздалегідь, може прилітати так швидко, різко і без розкачки.

Основна фішка Чарлі - запропонувати легкий спаринг, після чого почати махи руками з максимальною для нього силою та кількістю викинутих ударів. В основному, вражені суперники дивуються і відмовляються продовжувати, а Зеленофф вважає, що переміг. Звичайно ж, це не залишилося без відповіді.

Відео, як він б'є, пропонуючи спаринг: https://streamable.com/ayc8e

Спочатку один з накачаних хлопців виявився повністю готовим до наскоку від Чарлі, пішов від ударів і зловив того за шию: «Ей, чувак, ну ти чого? Я ж просто хотів спаринг. Моя спина ... відпусти», - почулося від Зеленоффа.

Син Майка Тайсона і втеча із залу

Потім Чарлі нарвався на сина Майка Тайсона. Той ніколи не був топ-бійцем, але навчений явно краще за хлопців, які прийшли підняти невеликі гантелі в зал. Тут уже все пішло за планом Чарлі:

- швидкий старт;

- пропущені удари;

- втеча і провокація.

Син легенди терпів недовго. Після декількох серій у нього, як і у Вайлдера в цьому ж залі за кілька років до цього, здали нерви. Чарлі повалявся і по тренажерах, на які його присадив син Майка, і мало не був задушений, коли лють накрила того з головою. Нічому цього хлопця не вчить життя.

Причому, після фактичного побиття, Зеленофф тут же зажадав реваншу: «Я покладу цього хлопця, дайте мені реванш», - вимагав Чарлі. Але як тільки з'явився його кривдник, «Російська ракета», як іменує себе Зеленофф, вилетіла в двері прямо в рукавичках на руках і з голим торсом.

Головна помилка Чарлі Зеленоффа не в його поведінці і не в тому, що він приходить, щоб відповісти за свої слова перед камерою, а в тому, що він не може вчасно зупинитися. Переступаючи рамки дозволеного, він змушує це робити тих, кого сам же і провокує. Добре, що поруч знаходяться ті, хто вчасно може зупинити побиття.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Капитан Врунгель
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
«Гордость раиси» — говорил он. Всё понятно, какая страна такие и герои.
Футбол в квадрате
Смелости ему конечно не занимать, но и подлости с головой хватает! Короче тут больше делбик, чем спортсмен...
Trollface
Пистили его так, что сваливался с канатов. Окуевшее тело
pas2012
Вам що вже нема про що писати?!Як можна на головну подію сайту викидувати новину про російського недорозвиненого блогера!Є новини і теми цікавіші чим ця стаття про такий персонаж.
tyler tyler
Зачем эта статья?
Есть люди, которые трудятся, пашут...
есть человечки, которые больны головой и хотят хоть как-то засветиться...
Зачем этим человечкам уделять внимание?
kot_sumy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
StrikeX
ну, нариватися на Деонтея, це треба бути "обезбашенним" повністю