Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 30 квітня 2020, 22:42
2146
3

У Росії конфлікт з виходом в РПЛ. Торпедо претендує на місце Хімок

Зняття «Армавіра» може відродити серйозну інтригу у ФНЛ

| Оновлено 30 квітня 2020, 22:42
2146
3
У Росії конфлікт з виходом в РПЛ. Торпедо претендує на місце Хімок
ФК Армавір

У чемпіонаті ФНЛ, другого дивізіону Росії, може відбутися перерозподіл місць в зв'язку зі зняттям «Армавіра». Раніше більшість клубів ліги проголосували за дострокове завершення турніру, перерваного через пандемію коронавірусу.

Таким чином, клуби повинні залишитися на своїх поточних місцях. Перші два місця, що дають право виходу в РПЛ, займають «Ротор» (під керівництвом Александра Хацкевича) та «Хімки». Прийнятим рішенням обурені наступні три команди, яким путівок не дісталося: «Чертаново», «Торпедо» та «Нєфтєхімік».

Однак оскільки «Армавір» оголосив про зняття з розіграшу ще 20 квітня, очки необхідно перерахувати. За регламентом ФНЛ, якщо команда провела не менш 50 відсотків матчів, то у всіх матчах другого кола, в тому числі зіграних, їй зараховуються поразки з рахунком 0:3, а суперникам – перемоги 3:0.

«Торпедо» поступилося «Армавіру» у другому колі і може отримати три додаткових очки. Таким чином, у команди Сергія Ігнашевіча стане не 53 очка, а 56, і вона підніметься з 4-го місця на перше. «Ротор» опуститься на 2-ге, а «Хімкі» та «Чертаново» – на 3-тє та 4-те відповідно.

У Росії вже пропонують новий варіант – влаштувати міні-турнір за участю перших чотирьох або п'яти команд з урахуванням вже набраних очок. Тоді це буде не на руку «Ротору» Хацкевича, підвищення в класі якого може опинитися під великим питанням.

Підсумкова турнірна таблиця ФНЛ 2019/20

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
А нам по х....!!!!
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил