Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2020, 15:18
1850
67

Ігор СУРКІС: «Створювати телепул заради галочки немає сенсу»

Президент «Динамо» вважає, що президентом УПЛ повинен бути українець

| Оновлено 30 квітня 2020, 15:18
1850
67
Ігор СУРКІС: «Створювати телепул заради галочки немає сенсу»
ФК Динамо Київ. Ігор Суркіс

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс висловив свою думку про призначені на 25 травня вибори президента УПЛ і питання створення єдиного тулепула:

«У лізі достатньо фахових людей, здатних виконувати необхідні на цьому етапі чисто технічні функції. Складати, наприклад, проект календаря і розсилати його клубам. Важливі завдання, про які я вже говорив – акумулювати думки представників клубів і приймати на їх підставі зважене рішення про терміни відновлення сезону – відносяться виключно до парафії федерації. Повинен бути українець! Більш того, українець, знайомий з реаліями нашого футболу.

Не вивчивши програми людей, з якими особисто практично не знайомий, я не можу когось підтримати. Але мушу сказати, що з повагою ставлюся до відчайдушних людей, готових сунути голову в киплячий котел. Адже обраний президент повинен прагнути до отримання підтримки не від семи клубів, тобто простої більшості, а від усіх дванадцяти. Лише з цим стартовим капіталом він зможе об'єднати наш футбол і підняти його на якісно інший рівень.

Томасу Грімму, який два роки тому оголосив головною метою створення загального телепулу, я відразу сказав, що здійснити її не вийде. Не можна відбирати у клубів те, що завжди їм належало. Телевізійні права у всіх країнах знаходяться в клубній власності, і передаються вони в розпорядження загальної структури тільки одноголосно і лише в тому випадку, якщо клуби бачать в цьому реальну вигоду. А створювати пул, щоб президент ліги поставив собі галочку, немає ніякого сенсу».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії
Футбол | 26 квітня 2024, 02:55 0
Кубок Азії U-23. Південна Корея не зіграє на ОІ-2024, важка перемога Японії

Південна Корея в довгій серії пенальті поступилася Індонезії – 2:2 (пен. 10:11)

Коментарі 67
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dd dent
увы, но чемп в состоянии когда им можно было торговать это 2012-2013, днепр, дк, металл, шахта и тд, а сейчас смотреть не на что
dd dent
да какой там пул, дедпул и тд, тут бы клуба 3 ну хоть 4 вернуть в нормальное состояние, а пока наши огороды можно вообще бесплатно показывать в целях популяризации футбола, и так никто уже не ходит на матчи, кто еще $ платить за это будет, исключение разве СБУ, которое радует, да еврокубки и то ЛЧ по большей части.
Vipfishman2
Бамбасяне со своими кАналами тихонько идут лесом 🤢🤮 Не нравится - можете погудеть ))) 🤣
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Могу только представить, сколько народу будет ходит на стадионы лет эдак через 2-3, когда почти все команды в ПЛ будут с районных центров, в лучшем случае... Реальность сейчас такая, что большие агрокомплексы запросто могут себе позволить тратить на команду 8-10 лимонов зелени, это с ихними миллиардными ( в гривнах. конечно) прибылями. Пример таких команд как Ингулец яркое тому подтверждение. Тем более, имея футбольную команду очень легко отмывать левые деньги...
rus
А у него нет мнения он просто против
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил