Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 квітня 2020, 14:42
343
0

Роман САНЖАР: «Дивлюся майже всі матчі чемпіонату Білорусі»

Наставник «Карпат» під час карантину стежить за білоруською лігою

| Оновлено 30 квітня 2020, 14:42
343
0
Роман САНЖАР: «Дивлюся майже всі матчі чемпіонату Білорусі»
ФК Карпати. Роман Санжар

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар розповів про те, як його команда тренується під час карантину, а також зізнався, що пильно стежить за чемпіонатом Білорусі.

«Ми роздали футболістам план індивідуальних тренувань. При цьому розуміємо, що в кожного різні умови, тому кожен відштовхується саме від них. Наприклад, там, де зараз Василь Прийма, умови карантину дуже жорсткі, він усе робить у будинку — змоги бігати на вулиці в нього немає. Ми, тренерський штаб «Карпат», перебуваємо з хлопцями на постійному зв’язку, періодично телефонуємо всім хлопцям.

Щоб відновити кондиції гравцям треба буде не менше трьох тижнів. Причому цей час має включати, зокрема, два-три контрольні матчі. Розумієте, фізична форма — це одне: її можна підтримувати — принаймні на якомусь рівні. А от ігрова форма — зовсім інше: тут усе з часом забувається, тому все потрібно відновлювати.

Чим я займаюся? Самоосвітою. Переглядаю матчі — наші й інших команд. Постійно думаю, як покращити наше становище, гру команди. Взагалі сьогодні є багато часу саме на аналіз. Я постійно в роздумах.

Дивлюся майже всі матчі чемпіонату Білорусі, навіть огляди. Раніше не спостерігав за цим турніром, а тепер прискіпливо розглядаю всі його аспекти. Загалом — мої попередні уявлення про чемпіонат Білорусі збіглися з побаченим», - сказав Санжар.

Читайте також: Роман САНЖАР: «Треба думати про те, щоб не відновлювати чемпіонат».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.