Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
| Оновлено 01 травня 2020, 11:19
11057
5

Зіркова банда: кого Бекхем хоче підписати в Інтер Маямі

Sport.ua – про грандіозні плани Бекхема, який хоче створити зіркову команду в MLS

| Оновлено 01 травня 2020, 11:19
11057
5
Зіркова банда: кого Бекхем хоче підписати в Інтер Маямі
Твіттер Інтер Майамі. Девід Бекхем

«Інтер Маямі» - нова франшиза в MLS. У співвласника клубу Девіда Бекхема було багато перешкод на шляху до створення команди та споруди стадіону, але він усі їх подолав. Тепер прийшов час зайнятися складом. «Інтер Маямі» - нова команда, через що до неї підвищений інтерес в США. Але якщо не привести в клуб відомих гравців, про нього все швидко забудуть, особливо в країні, де найбільше цінується шоу.

Зараз найдорожчий футболіст в складі «Інтер Маямі» - 26-річний атакуючий півзахисник Родольфо Пісарро. Його приблизна трансферна вартість - 8 млн євро. Мексиканець досить відомий на батьківщині, але в США - навряд чи. «Інтеру» потрібні зіркові гравці - як для посилення, так і для комерційного просування. Бекхем це розуміє і вже пригледів 5 футболістів, які, на його думку, виведуть клуб на новий рівень у всіх компонентах. Про них зараз і поговоримо.

Хамес Родрігес

Колумбієць ніяк не знайде собі місця. У перший рік після переходу в «Баварію» на правах оренди справи у Хамеса йшли непогано. Але з сезону 2018/19 він став отримувати набагато менше ігрового часу. Повернення в «Реал» тільки погіршило становище гравця. Родрігес вже навіть ризикує втратити місце в збірній Колумбії, про що його попередив Карлош Кейрош.

У Хамеса залишається 1 рік за контрактом з «Реалом». З огляду на цей факт, «королівський клуб» спробує продати колумбійця в міжсезоння. Претенденти вже є. Один з них - «Інтер Маямі». За даними Goal, Бекхем вже контактував з президентом «вершкових» Флорентіно Пересом. Співвласник «Інтер Маямі» дуже зацікавлений у підписанні Родрігеса. У його переході англієць бачить, в першу чергу, комерційну вигоду.

На Хамеса претендує і «Евертон», який вже запропонував хавбеку 4-річний контракт. Дістати колумбійця дуже хоче наставник «ірисок» Карло Анчелотті. Спеціаліст хотів возз'єднатися з колишнім підопічним ще в «Наполі», але не вийшло. Тепер він хоче забрати його в «Евертон». ЗМІ вважають клуб зі штату Флорида фаворитом в боротьбі за Родрігеса. В якості головного аргументу наводяться хороші відносини між Бекхемом і Пересом. Але Анчелотті теж не чужа людина президенту «Реала». У цій ситуації, схоже, вирішальним фактором буде бажання самого футболіста.

Лука Модріч

З початку року ситуація з майбутнім Модріча залишається невизначеною. З одного боку, у володаря Золотого м'яча з'явився серйозний конкурент в особі Федеріко Вальверде, який поступово витісняє його зі складу. З іншого, сам хавбек не надто хоче залишати «королівський клуб», і має намір допрацювати до кінця контракт, розрахований до літа 2021 року. Однак хорвату все-таки варто розглянути варіанти з продовженням і, скоріше за все, закінченням кар'єри за межами Мадрида.

Послугами Модріча серйозно цікавиться «Інтер Маямі». Вибір Бекхема на користь вікового хавбека є зрозумілим. По-перше, Лука навіть в 34 роки виступає на високому рівні, забиває сам і віддає результативні передачі. По-друге, Модріч може стати другим після Кака володарем Золотого м'яча в MLS. Тут все в одному: і посилення складу, і досвідчений гравець в роздягальню, і комерційний успіх клубу.

«Інтер Маямі» ще в лютому запропонував хорвату контракт із зарплатою в 2 рази більше, ніж в «Реалі». Хавбек досі не відповів Бекхему. Можливо, зараз саме час подумати про останній великій контракт. Закінчити кар'єру в сонячній Флориді, заробляючи близько 20 млн євро на рік - не найгірший варіант.

Давид Сільва

Півзахисник «Манчестер Сіті», як і вищезгаданий хавбек «Реала», влітку піде на останній великий контракт. Сільва сам вирішив не продовжувати угоду з «городянами». У зв'язку з цим до Давида підвищилась увага з боку багатьох клубів. Іспанець поки не прийняв рішення про місце подальшого продовження кар'єри, хоча варіантів у нього досить.

Сільва вважає за краще повернутися в Іспанію. Там у нього є непогані варіанти, наприклад, «Валенсія». Але хавбек також не помилиться, якщо вибере «Інтер Маямі», який вже кілька місяців намагається заманити його вигідним контрактом. У Флориді мешкає багато вихідців з Південної Америки. Бекхему необхідні зіркові іспанці і латиноамериканці, щоб підвищити інтерес місцевої публіки до свого клубу. До того ж, Давид міг би непогано заробити на заході кар'єри. Поки ж Сільва поводиться максимально стримано і не дає коментарів про своє майбутнє.

Гонсало Ігуаїн

У нинішньому сезоні Ігуаїн отримує найменшу кількість ігрового часу з моменту приходу в Серію А у 2013-му році. Почасти це можна списати на вік футболіста. Але справа, швидше за все, в тому, що «Ювентус» перестає розраховувати на Гонсало. У аргентинця контракт з туринським клубом до літа 2021 року. Судячи з усього, нову угоду Піпіта не отримає.

Зовсім недавно ходили чутки, що Ігуаїн не хоче повертатися в Турин з Аргентини. Правда, це більше схоже на агентські маніпуляції. Керівництво «Ювентуса» навряд чи можна налякати подібними натяками. Та й батько футболіста заявив, що його син має намір до кінця відпрацювати контракт зі «старою синьйорою». Після цього Гонсало мріє завершити кар'єру в рідному «Рівер Плейт». Але у нього є й інші варіанти.

За даними Calciomercato, «Інтер Маямі» проявляє інтерес до Ігуаїна. Бекхем був би не проти підписання досвідченого форварда, якого пам'ятає ще з часів спільних виступів за «Реал». MLS - не найшвидша ліга, тому 32-річний Гонсало цілком може запалити у Флориді. На користь його переїзду за океан свідчать і родинні зв'язки. В MLS за D.C. United виступає його старший брат - Федеріко. Той раніше вже запрошував родича в США. Ігуаїну точно варто розглянути варіант з «Інтер Маямі», якщо надійде така пропозиція.

Алексіс Санчес

Для Санчеса настали темні дні. «Інтер» не залишатиме Алексіса і поверне його в Манчестер. У «МЮ» на гравця теж не розраховують. «Юнайтед» був би радий продати вінгера, оскільки його контракт буде діяти до літа 2022 року. Однак з футболістом ніхто не хоче зв'язуватися через його високу зарплату. Поки у манкуніанців немає явного покупця на чилійця.

За даними Manchester Evening News, Санчесом зацікавився «Інтер Маямі». Причому, клуб з Флориди вже довгий час стежить за футболістом. Сам Алексіс ще у вересні минулого року заявляв, що у нього були пропозиції з США, в тому числі і від американського «Інтера». Але в той момент вінгер не захотів залишати Європу. Чилієць був упевнений, що зможе виступати на високому рівні ще 5-6 років.

До теперішнього часу Санчес мав би переглянути пріоритети. Якщо справа тільки в грошах, Алексіс може повертатися в «МЮ», отримувати хорошу зарплату і виступати в Кубку ліги. Але якщо чилієць не хоче остаточно занапастити кар'єру, тоді йому вже зараз варто погодитися на пропозицію «Інтер Маямі», яка б вона не була. До того ж, у нього є житло в південній частині Флориди, недалеко від того місця, де базується клуб. Санчес бачить себе в Європі, але проблема в тому, що топ-клуби більше не бачать Алексіса у себе.

Сергій ЗАВАЛКО

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.