Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
795
1

Василь КРАВЕЦЬ: «Думаю, сезон не відновиться. Немає сенсу»

Захисник «Луго» - про долю нинішнього сезону

Василь КРАВЕЦЬ: «Думаю, сезон не відновиться. Немає сенсу»
cdlugo.com. Василь Кравець

Український захисник «Луго» Василь Кравець поділився своєю думкою з приводу долі нинішнього футбольного сезону:

- Думаю, відновлення не буде. Немає сенсу. Вони всі зараз про гроші думають. Пишуть, що Ла Ліга втратить 1 мільярд євро, якщо сезон не відновлять. А якщо відновлять без глядачів - то тільки 300 мільйонів євро. Вони переживають через гроші.

Я читав статтю італійських фанатів, які сказали: «Ви не поважаєте ні себе, ні глядачів, якщо відновите сезон без уболівальників». В Італії померли 25 000 людей, а вони далі думають про сезон. Хіба так можна?

Я вважаю, це не по-людськи, це повна неповага. Люди хворіють, помирають, пережили два страшних місяці, а вони думають про сезон і гроші. Такий у нас зараз народ, зараз всі думають про гроші. Зараз гроші важливіші за людські цінності.

Зараз потрібно повністю забути про футбол, але можна тренуватися індивідуально. Ось ми відновимо сезон, добре. А потім якийсь гравець підчепив коронавірус, в роздягальні помацав ручку, після нього кожен її чіпає. В результаті не один хворий, а знову п'ять. А я ж не знаю, що я хворий. Я прийшов додому, обійняв дружину, і вже у неї є ризик захворювання. Це не правильно.

Краще забути про цей сезон, закрити його, сказати, що його не дограли і перегравати не будуть. Потім почнуть новий сезон, але виберуть вже команди, які гратимуть в ЛЧ і ЛЄ. Це будуть ті команди, які зараз займають відповідні місця. Клуби не вилітають, їм не дають чемпіонство, а просто путівки в єврокубки.

- А «Ліверпуль»?
- Я ж кажу, не варіант давати чемпіонство. Я знаю, що у них там відрив в 25 очок. Несправедливо, але таке життя. Їм одним дати чемпіонство, а іншим ні? Якщо між «Барселоною» і «Реалом» одне очко, потрібно відразу віддати чемпіонство каталонцям? Теж неправильно. Краще закрити всі зони і дати путівки в єврокубки клубам, які заслуговують це турнірним положенням.

Раніше Кравець назвав найскладніших суперників у своїй кар'єрі.

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Парень трезво размышляет, даже не думал, что есть такие футболисты. Но есть факт - народ помешался на деньгах. Накопление денег стало смыслом жизни подавляющего количества населения планеты. И спортсмены в том числе... Все живут одним днем - урвал сегодня - отлично! А завтра будем снова думать как урвать по-больше...