Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 23 грудня 2021, 18:20
16972
5

Екс-тренер Кличка просив Володимира прикінчити Джошуа, але він не послухав

Джонатон Бенкс вважає, що його боєць отримав неправильну підказку від старшого брата

| Оновлено 23 грудня 2021, 18:20
16972
5
Екс-тренер Кличка просив Володимира прикінчити Джошуа, але він не послухав
K2 Promotions. Ентоні Джошуа і Володимир Кличко

Джонатон Бенкс, колишній тренер Володимира Кличка, розповів, чому українець не пішов добивати Ентоні Джошуа після того, як відправив британця в нокдаун в шостому раунді.
 
«Я сказав: «Володимире, ти повинен покінчити з цим хлопцем. Досить боксу. Іди і візьми його, він все ще не відійшов від нокдауну. Ти повинен його нокаутувати!».
 
Думаю, він погодився, але він не бачив того, що я бачив. Він бачив, що хтось все ще може опустити свої руки.
 
Я зрозумів, що Віталій Кличко підказував Володимиру не поспішати, хоча він говорив російською. Я підстрибнув! Сек'юріті сказали мені сісти, але я кричав: «Прикінчи його, прикінчи його!»
 
Я знав, що голос Віталія буде важливіший за мій. Я старався з усіх сил, щоб переконати Володимира. Але ми повинні розуміти, що для Віталія це не було помилкою. Його робота - захищати свого молодшого брата. Його емоції перешкодили роботі», - сказав Бенкс.
 
Нагадаємо, в п'ятому раунді Володимир сам побував в нокдауні, але британець пішов добивати українця і втратив занадто багато енергії. Після цього вже сам Джошуа опинився на канвасі в наступній трихвилинці. Замість того, щоб завершити бій достроково, Володимир дозволив Ентоні відновитися і був за це покараний в 11-му раунді.

Оцініть матеріал
(165)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Не знаю что Виталий говорил Владимиру в том бою, но на месте Владимира Виталий добил бы Джошуа.
Женя Матийчук
я удивляюсь что Виталий (жесткий панчер-нокаутер который при малейшем поводе сразу же бросался на соперника им шел за нокаутом) дал брату совет не спешить...видимо полностью деградировал уже.
смотрел тот бой и когда Джошуа поднялся с нокдауна по его внешнему виду потеряным глазам у меня было чувство что все дело сделано и нокауту предрешено случится, я был уверен что у такого боксера как Кличко в голове уже четко все включилось на немедленое добивание....я был розачарован в тот вечер. шикарный бой и апсет года 100%
Comrade Me
Это и была проблема Владимира в последних поединках - отсутствие авторитетного тренера, слово которого закон, и на ком ответственность за результат.
Владимир Копяк
Ребята, а может тут все по-другому? Не забывайте, что такие бои, прежде всего - договорное шоу - сколько раундов будет бой, кто должен выиграть и т.д. Там замешаны сумашедшие деньги, прежде всего на тотализаторе, который контролируют мафиозные структуры, и потеря денег может привести к непредсказуемым последствиям для участников боя. Это не я придумал, это говорят почти все боксеры- профессионалы, особенно - после окончания карьеры...