Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 квітня 2020, 23:10
8179
3

Суми позбавлені професійного статусу, Севідову не можна займатися футболом

КДК УАФ виніс вердикт по справі щодо договірних матчів

| Оновлено 28 квітня 2020, 23:10
8179
3
Суми позбавлені професійного статусу, Севідову не можна займатися футболом
УАФ

12-го березня 2020-го року Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу завершив додатковий розгляд справи «Про заяву Комітету з етики та чесної гри УАФ стосовно можливих порушень Кодексу етики та чесної гри ФК «Суми».

За результатами розгляду ФК «Суми» позбавлено статусу професіонального клубу та заборонено брати участь у змаганнях ПФЛ наступного сезону.

Також даним рішенням Ростиславу Козару та футболістам Єгору Луговому та Олегу Давидову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), довічно.

Олександру Мартюку та Олександру Севідову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 5 (п’ять) років та на 5 (п’ять) років умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Сергію Золотницькому заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 3 (три) роки та на 2 (два) роки умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Футболістам Тарасу Дураю та Сергію Гаращенкову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 3 (три) роки.

Футболістам Артему Штаньку та Дмитру Богачову заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 1 (один) рік.

Футболісту Миколі Вечурку заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 6 (шість) місяців (які він фактично відбув) та на 6 (шість) місяців умовно із встановленням випробувального строку 2 (два) роки, облік якого починається після відбуття основної санкції.

Футболістам Давиду Кохії, Артему Козлову, Іраклію Циколії, Владиславу Шараю, Ярославу Рафальському заборонено здійснювати будь-яку діяльність, пов’язану з футболом (адміністративну, спортивну та ін.), строком на 1 (один) рік умовно із встановленням їм випробувального строку 2 (два) роки.

У відповідності до ст.ст. 78, 80, 83 Дисциплінарних правил УАФ, дане рішення може бути оскаржене до Апеляційного комітету УАФ не пізніше 10 (десяти) днів із моменту отримання тексту рішення з мотивувальною частиною.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
Суммы
Владимир Копяк
Чтобы гл.тренер не знал, что команда играет договорняки? Бывают такие случаи, но в основном, когда игроки не считают тренера за человека и он исполняет в команде чисто декоративную функцию. Я бы не сказал так о тренере Севидове. Посмотрим продолжение и решение АК УАФ. Я думаю, что сейчас для всех фигурантов дела озвучены конкретные суммы денег в иностранной валюте, за отмену вердикта или смягчения по срокам. Некоторые пацаны влетают на приличные деньги, однозначно. Вот и дождались члены АК своего звездного часа...
Сергей Руденко
«Решение по мне и «Сумам» уже есть в КДК. Я невиновен»