Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 квітня 2020, 16:33
22935
7

6 найбільш очікуваних поєдинків в боксі після карантину

Лев Кравців про те, що ми, напевно, зможемо побачити в 2020 році

| Оновлено 28 квітня 2020, 16:33
22935
7
6 найбільш очікуваних поєдинків в боксі після карантину
Boxing Scene

Карантин зламав багато планів. Через нього довелося перенести або скасувати багато поєдинків. Але це не назавжди і до середини літа - початку осені варто очікувати веселощі в боксі. Фанати вже зараз занудьгували за великими поєдинками.

Ми зібрали найреальніші з очікуваних.

Тайсон Ф’юрі – Деонтей Вайлдер

Третього поєдинку між ними варто було чекати вже до літа. Незважаючи на те, що Ф'юрі виграв більш ніж впевнено, у Вайлдера була можливість активувати негайний реванш, що він і зробив. Деонтей придумав тисячі пояснень, чому він програв, і заявив, що третього разу все буде по-іншому.

Ф'юрі теж не проти. Варто почати з того, що є домовленості за контрактом. Звичайно, це відмінний гонорар. Ну і не факт, що в третьому поєдинку щось зміниться: Тайсон точно буде фаворитом і втретє.

Час організації поєдинку буде залежати лише від того, наскільки швидко закінчиться карантин. Далі місяць-два і ми знову побачимо гігантів в одному рингу.

Тайсон Ф’юрі – Ентоні Джошуа

Єдине, що може перешкодити попередньому поєдинку - цей бій. Несподівано для всіх Ентоні оголосив, що хоче зустрітися з Ф'юрі і викликав того на бій. Джошуа заявив, що хоче стати незаперечним чемпіоном світу. Для цього, за словами британця, йому потрібно перемогти всіх: від Ф'юрі та Усика до Ортіса та Вайлдера.

Почати Ентоні вирішив з Тайсона і об'єднати пояси. Джошуа каже, що відмовиться від поєдинку з Пулєвим і закликає Ф'юрі відмовитися від реваншу з Вайлдером. Звичайно, виглядає ця затія дивно. IBF відбере пояс чемпіона у Ентоні, якщо він знову відмовиться битися з їхнім претендентом. Та й Тайсон не буде позбавляти себе декількох мільйонів через те, що не виконає умови контракту.

З іншого боку, цей поєдинок став би вибухом після карантину. Об'єднавчий поєдинок за всі пояси у Великобританії між двома величезними англійцями. Уявити щось більш масштабне і грошове важко. Якщо боксери хочуть заробити швидко і запалити - найкращого варіанту годі й чекати.

Але навряд чи цей бій буде за абсолют. Не всі організації підуть назустріч об'єднаному претенденту, а Боб Арум - промоутер Кубрата Пулєва - вже сміється з заяви Джошуа. Старий Боб хоче, щоб Пулєв зустрівся з іншим його бійцем - Тайсоном Ф'юрі - і не дозволить провернути такий жарт.

Олександр Усик – Дерек Чісора

Олександр повинен був зустрітися з Дереком навесні, але тепер все перенеслося на невизначену дату. Олександр Красюк каже, що на найближчу доступну. Найімовірніше, вони зустрінуться влітку, але, якщо ситуація не буде швидко поліпшуватися, можливо, і в вересні.

Для обох це великий простій, але для Усика все ж трохи більший. До поєдинку проти Візерспуна Олександр не бився близько року, а зараз пройде ще більше часу.

У свою чергу, Чісора теж не молодіє. Дереку тридцять вісім років і кожен наступний бій легко може стати останнім. Виходити проти молодого, мотивованого Усика після такої перерви - проблематично. Незважаючи на це, шоу буде відмінним. Величезна арена божевільних британців і стилі, які зроблять бій.

Василь Ломаченко – Теофімо Лопес

Половину того, що сказано про поєдинок Усика і Чісори, можна перенести на цей бій. Василь буде поза рингом більше, ніж півроку, а в суперниках молодий ударник, який є набагато більшим за нього.

Теофімо Лопес чекає кінця карантину і пандемії навіть сильніше за українця - у нього астма, і американець в зоні ризику коронавірусу. Він уже дав величезну кількість інтерв'ю, в яких десятки раз розповів, як переможе українця. Теофімо мотивований і горить бажанням стати абсолютом в 22 роки.

Василь тренується в залі в Білгород-Дністровському і не привертає до себе уваги. За весь карантин він дав одне інтерв'ю в якому висловився просто: «Теофімо утримує мій пояс». Здається, це буде головне шоу в кар'єрі Ломаченка.

Сауль Альварес – Геннадій Головкін

Було очевидно, що ці хлопці обов'язково зустрінуться втретє. По-перше, нічия і перемога Альвареса - так собі результати. Обидва рази спірні, обидва рази виникали питання у багатьох. Коли Сауль підписав контракт з DAZN, а пізніше туди ж вирушив і Геннадій, стало ясно, до чого це робиться.

Вони повинні були зустрітися в 2020 році за будь-яких розкладів. У Альвареса накльовувався бій проти Кьоре Мурати, але далі - тільки Головкін. Тепер цей крок в сторону японця можна відкласти. Фанати зберуть повний зал і точно будуть дивитися поєдинок по телевізору і в інтернеті. Просто тому що ці хлопці точно зроблять шоу. Тут є навіщо включатися.

Менні Пакьяо – Теренс Кроуфорд/Еррол Спенс/Шон Портер

Менні збирався двічі вийти в ринг у 2020 році, але тепер доведеться урізати до одного. Пакьяо зараз на Філіппінах, допомагає місцевим жителям пережити пандемію. Поки все закінчиться, поки він доїде до США і проведе тренувальний табір - розраховувати на більше одного поєдинку в цьому році не варто.

Так що і про прохідний бій говорити не будемо. Менні і так останнім часом зустрічається тільки з топами і близько того. Зараз він піде до об'єднання. Є кілька претендентських варіантів. Один з найяскравіших - Шон Портер, з яким буде спекотно.

Боб Арум сказав, що ведуться переговори про поєдинок Кроуфорда проти Пакьяо, але в Менні він не вірить - каже, що філіппінець не конкурентоспроможний. У будь-якому випадку поєдинок проти Теренса - відмінне шоу і крутий поєдинок, хоч Менні вже і не бере своїми старими фішками.

Не варто відкидати і Еррола Спенса, якому потрібно повертатися після аварії. Поєдинок проти Пакьяо не може бути не ризикованим, але з огляду на габарити американця, Менні буде важко. Спенс цілком може піти з рингу з іще одним поясом чемпіона.

Оцініть матеріал
(151)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1
Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6
Федорчук назвав клуб, який може очолити Максимов після відходу з Дніпра-1

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі
Хокей | 06 травня 2024, 14:00 3
Україна виграла ЧС з хокею. Як це сталося і що далі

Українська збірна пробилася до Дивізіону 1A

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
Ну не знаю...Усик-Чисора...По мне так я боя Рамирес-Постол больше жду.
Фьюри как по мне стоило один раз вставить, выбрав все-таки с кем. И оставить место для боя Стивенсон-Уоррингтон например.
Ну и от меня лично добавлю ожидания боев Берчельт-Санта Крус и Иока-Танака.