Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 24 квітня 2020, 20:34
4256
14

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Логінов відбув своє покарання, що ви від нього хочете?»

Український біатлоніст – про цькування скандального росіянина

| Оновлено 24 квітня 2020, 20:34
4256
14
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Логінов відбув своє покарання, що ви від нього хочете?»
Instagram. Дмитро Підручний

Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про ситуацію з російським біатлоністом Олександром Логіновим, в номер якого увірвалася антидопінгова поліція на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

«Ситуація з Логіновим в Антхольці - це було вже занадто. Якщо ви хочете, щоб конкретно Логінов або будь-який інший спортсмен, якого ловили на допінгу, вже не виступали - змініть правила, покарання за різні види допінгу.

Якщо ви так хочете - поміняйте, ініціюйте комісію, щоб його вже вигнали повністю, не на два, а довічно або на чотири роки.

Допустив він помилку чи це була система допінгу в Росії - це не має значення зараз.

Але тиснути під час змагань... Було видно, що це навмисна психологічна тиснява. У день перед стартом, о 6 ранку, до нього завалюються з автоматами карабінери, говорять не рухатися, і годину він сидить на ліжку, поки його обшукують - в день старту так не робиться. Якщо ми боремося за чистий спорт, прийдіть в день відпочинку, коли йому він не потрібен, і робіть свою справу.

Як на мене, це було занадто. Я не захищаю конкретно його або допінгістів - я теж проти цього, але є правила, і ми повинні їх дотримуватися.

Якщо він виступає, то відбув своє покарання - що ви від нього хочете?» - сказав Підручний.

Читайте також: «Російський допінгіст знищує наш спорт». Реакція на золото Логінова

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
shoko
Всё по делу сказал.
vizuals
Логінов відбув, а осадочек остался)))
Але це для гумору. Звісно, немає бути ніяких претензій. Норвежців не ловили, але відомо, яка індустрія в них працює на біатлон, і лабораторія в них дуже крута
DKTheBest2
Просто Логинову надо было публично извиниться, свалить все на доктора, персонального тренера, а не строить из себя ущемленного и оболганного.
temamx2727
На удивление адекватное высказывание Пидручного по этому вопросу.
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
der_MaiStier
Для біатлонних мокшей ширнутись ЕПО - це як у магазин за хлібом сходити- буденне і звичне явище. До кацапа таке ставлення через брехню. Треба було вибачитись (як роблять всі піймані допінгисти у цивілізованих країнах) і здати подільників (тренерів, медиків), чого не було зроблено. Замість цього була придумана казочка, як вся історія Параші. Саме тому до нього таке ставлення - як до обдовбаної худоби, бо репутація створюється конкретними діями
Vit18
Хочемо, щоб він зізнався і не покривав злодіїв
chackk
касапи заслуговують на саме найгіршє...знайшов кому співчувати
Владимир Копяк
Кто-то правильно сказал - подобное тянется к подобному. Когда поймают на допинге ( а я не сомневаюсь ни на секунду, что не только он в сборной принимает допинг)Пидручного, он будет расчитывать на солидарность расеян, которые будут ему сочувствовать