Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 квітня 2020, 13:54
525
0

Руслан НЕЩЕРЕТ: «В карантині є своя користь»

Воротар київського «Динамо» проводить час у батьків в Мукачевому

| Оновлено 23 квітня 2020, 13:54
525
0
Руслан НЕЩЕРЕТ: «В карантині є своя користь»
ФК Динамо Київ. Руслан Нещерет

18-річний воротар київського «Динамо» Руслан Нещерет проводить карантин вдома у батьків в Мукачевому. Футболіст розповів про те, як підтримує форму, і чим займається у вільний час.

«У мене все гаразд, живий-здоровий, карантин разом зі своєю дівчиною проводжу в гостях у батьків. Намагаюся знаходити позитив у тому, що можна провести більше часу із сім'єю та з коханою людиною - навіть більше, ніж під час відпустки. Тож у карантині є своя користь.

Тут приватний будинок, природа, недалеко є стадіон із хорошим полем, куди я приходжу попрацювати з м'ячем. Що стосується індивідуальних тренувань, ми, воротарі, працюємо за тією ж програмою, яку дали польовим гравцям. У цей період намагаюся просто не втрачати форму, а постійно її підтримувати. У тренуваннях мені допомагає мій дитячий тренер, який навчав мене колись. Згадуємо дитинство та додаємо нові вправи - так і працюємо.

Повторюся, у цей період головне - не втратити форму, необхідно постійно тримати себе в тонусі. А коли повернемося до звичного тренувального процесу, гадаю, за тиждень наберемо необхідні кондиції та відновимо всі воротарські навички, адже зараз суто воротарської роботи у мене дуже мало - переважно лише базові вправи. До Києва планую повернутися ближче до завершення карантину, коли тренери повідомлять, що команда стає до звичної роботи. Гадаю, можливість виїхати буде.

Поки ж регулярно підтримуємо зв'язок із тренерами, постійно зідзвонюємося з Михайлом Михайловим, та й із хлопцями з команди теж. Михайло Леонідович запитує, як у нас справи, цікавиться тим, як займаємося, каже, що потрібно запастися терпінням та перечекати цей період, головне - не втрачати форму та продовжувати працювати.

Що стосується вільного часу, буває, вечорами з хлопцями граємо у Counter-Strike, іноді катаюся на велосипеді, а більше нічого цікавого, оскільки більшу частину часу перебуваю вдома. Риболовлю не люблю, фільми дивлюся рідко, до читання також дещо байдужий. Творчі заняття на кшталт малювання чи гри на музичних інструментах - теж не моє, з дитинства не любив подібне.

Єдине, тут є дві собаки породи акіта-іну, як у фільмі «Хатіко», вони живуть у спеціальному вольєрі на вулиці - ними займається дядько. Хоча я теж іноді виходжу з ними погуляти», — зазначив Нещерет.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 16 квітня 2024, 08:01 2
Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

Реал та ПСВ гарантували собі участь у головному клубному єврокубку наступного сезону

Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі
Футбол | 15 квітня 2024, 18:35 7
Тренер Бенфіки пояснив, чому залишив Трубіна в запасі

Рогер Шмідт вирішив застосувати ротацію складу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.