Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 квітня 2020, 19:02
3736
7

Олександр ДЕНИСОВ: «Коли немає футболу, що показувати?»

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» розповів про роботу в умовах карантину

| Оновлено 22 квітня 2020, 19:02
3736
7
Олександр ДЕНИСОВ: «Коли немає футболу, що показувати?»
ТК Футбол. Олександр Денисов

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1/2/3», розповів, як канали працюють в умовах карантину:

«З введенням карантину в Україні, ми зіткнулися з ситуацією, прецедентів якій ще ніколи не було. Немає футболу, а що в зв'язку з цим показувати? Звичайно, ми могли зупинити все студійне виробництво, зробити канал барабанного типу і просто крутити повтори старих матчів. Втім, так зробила більшість європейських провідних каналів. Але ми вирішили, що не можна в такий критичний момент закрити все і залишити нашого телеглядача без футбольних новин, без обговорення нинішньої трагічної ситуації, в якій опинився футбол.

При цьому ми самі на початку карантину відчували певний песимізм, щодо того, а чи буде у нас досить контенту, щоб насичувати щодня три випуски новин. Виявилося, що ми мали рацію, коли ризикнули зберегти новини в ефірі, світ футболу не завмер, а навпаки, всіма можливими способами комунікації, через соцмережі, zoom і інші засоби зв'язку продовжився контакт з футбольної аудиторією. У тому числі важливо тримати в курсі нашого телеглядача, коли з'являться перші ознаки повернення футболу та відновлення чемпіонатів. Виявилося, що новини дуже потрібні в цей момент, і як показують цифри телеперегляду, всі проекти каналу, такі як «Футбол Ньюз» і «Великий футбол» дивляться на стабільно високому рівні, незважаючи на карантин.

Безумовно, перші кілька тижнів всім було складно. В першу чергу психологічно, замір температури, маски, рукавички. В ньюзрумі був стійкий запах антисептика, всіх багато і потрібно було звикнути працювати в нових умовах, всім було трохи навіть страшно. Зараз вже звикли. Зрештою, всі розуміють – ми велике футбольне медіа, ми повинні продовжувати працювати для нашого телеглядача».

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
как леон пьет пиво с котами
seregka1991
Мерзость он, канал и все что с этим биомусором связанно.
Надеюсь вы закроетесь навсегда.
andriy_
ці канали зробили страшну монополію. Збірну і єврокубки показують тільки вони, щей від недавно свої права вони продають тільки телепровайдеру кабельної мережі воля, вот так(((
lizerginnn
показывай балет, чмошник
nicksaf
Когда нет футбола показывайте ШД.