Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 квітня 2020, 16:45
2146
6

Олександр ДЕНИСОВ: «Не знали, що робити з Великим футболом»

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» розповів про зміни в форматі програми через карантин

| Оновлено 22 квітня 2020, 16:45
2146
6
Олександр ДЕНИСОВ: «Не знали, що робити з Великим футболом»
ТК Футбол. Олександр Денисов

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів, як змінився формат популярної програми «Великий футбол» під час карантину, введеного через пандемію коронавірусної хвороби СOVID-19.

«Як і в випадку з «Футбол Ньюз», ми не знали, що нам робити з «Великим футболом». Дискусійний майданчик чотирьох чоловік в студії на період карантину ми вирішили призупинити. Але, що робити або не робити в цій ситуації далі, теж було питання. І було прийнято рішення зробити один спецвипуск «Великий футбол — Карантин» і подивитися, що з цього вийде. За допомогою Facetime і Skype я був на зв'язку з Андрієм Шевченком, Олександром Зінченком та іншими спікерами, в студії був Андрій Павелко, та цей випуск дуже багатьом припав до душі, був великий позитивний відгук від телеглядачів. Після ефіру Андрій Шевченко сказав мені, що буде здорово, якщо цей формат спецвипуску «Великого футболу» залишиться, такий інформаційний формат обов'язково потрібен уболівальникам під час карантину», — зазначив Денисов.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Да, выпуск с мошенником №1 отечественного футбола был встречен на ура... И ни одного вопроса по 11-ти уголовным делам, супер... Прогиб засчитан, Денисов... Предлагаю следующий формат - гость студии всегда - Павелка, желательнов стеклянной клетке ( пусть привыкает к такой обстановке, на суде правда клетка металлическая), и пусть рассказывает нам о своем детстве, отрочестве, как он дошел до жизни такой, а в промежутках между воспоминаниями -з немного о своей жизни на Мальдивах, Монако, странах Бенилюкса и изнурительной работе в качестве незаконно избранного члена Исполкома УЕФА. О футболе можно не спрашивать , эта тема для него болезнена и не актуальна, может только как метод отмывания денег через офшоры, но это скорее для работников ГБР... Гонорар за идею можете переслать в любую инфекционную больницу....
nicksaf
Закрыть брехливую передачу -- сделать доброе дело для футбола.
dd dent
та закройте его на фиг, делов то
gvs58
Як на мій хлопський розум, то ця брехлива програма з, більшістю так званих експертів, НЕ ПОТРІБНА!!!