Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 квітня 2020, 17:01
707
0

МИЛОВАНОВ: «Молодіжка Ротаня допомогла швидко зрозуміти футбол Джукича»

Українець - про гру в іспанському клубі

| Оновлено 19 квітня 2020, 17:01
707
0
МИЛОВАНОВ: «Молодіжка Ротаня допомогла швидко зрозуміти футбол Джукича»
Спортінг Хіхон

Захисник хіхонського «Спортинга» і молодіжної збірної України Богдан Милованов, якому сьогодні виповнюється 22 роки, розповів про прогрес в іспанській команді.
 
- Цього року в твоїй кар'єрі настав переломний момент. Ти згоден?
- Звісно. На початку року я вже якось замислювався про те, що в кінці сезону потрібно пробувати йти в інший клуб. Я ж грав тільки за «Спортинг-Б» в другій Сегунді. Але все змінив прихід нового тренера. Одного разу мене покликали на одне з тренувань, і це стало для мене великою несподіванкою. Наступного дня кажуть: «Готуйся до гри», а в день матчу: «Ти в складі».
 
- Як оцінюєш свій дебют за першу команду «Спортинга»?
- Загалом непогано. Важливо, що перший поєдинок, проти «Ельче», ми виграли - 1:0. Може, не завжди все виходило, але тренер мене з першого дня підтримував, підказував. Я бачу, що в мене вірять, а для будь-якого футболіста це завжди дуже важливо. Найголовніше, що команда піднялася з низів турнірної таблиці на 8-е місце. До зони плей-оф за вихід до Прімери - рукою подати. Потрібно потрапити в шістку і поборотися за підвищення в класі. Я вважаю, що такий клуб і таке місто заслуговують на вихід до вищого дивізіону. Тут багаті традиції, прекрасний стадіон і чудові вболівальники.
 
- Вимоги сербського тренера Мирослава Джукича сильно відрізняються від того футболу, в який ти граєш в молодіжній збірній України?
- Ні. В тому-то й справа, що досвід виступу за молодіжку мені дуже допоміг. Новий наставник «Спортинга» теж вимагає від крайніх захисників високих позицій і приблизно тих же переміщень, що і Руслан Ротань. Як і в молодіжній збірній, зараз в Хіхоні знімають на відео наші тренування, а потім розбирають дії футболістів, вказують на помилки. Джукич теж багато уваги приділяє тактиці. На наступний день після матчу, у скільки б він не закінчився, у нас вже є повний розбір гри.
 
Навіть зараз, на карантині, в групу скидають різні нарізки по наших діях. Приємно, що головний тренер «Спортинга» мене і зараз підтримує. Дзвонить, цікавиться, як мої справи. Представники молодіжки теж завжди на зв'язку. Хочеться, щоб швидше все це закінчилося, і люди повернулися до колишнього життя. Хочеться вже грати в футбол...

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ
Футбол | 09 травня 2024, 20:46 0
Легендарний Касільяс розхвалив Луніна і повідомив, хто зіграє у фіналі ЛЧ

Ікер вважає, що проти «Боруссії» має зіграти саме український воротар

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.