Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 18 квітня 2020, 02:50
387
0

Євген ІСАЄНКО: «Все динамівці дуже скучили за футболом»

Форвард молодіжки «Динамо» розповів, як проводить час на карантині

| Оновлено 18 квітня 2020, 02:50
387
0
Євген ІСАЄНКО: «Все динамівці дуже скучили за футболом»
ФК Динамо Київ. Євген Ісаєнко

Форвард молодіжної команди «Динамо» Євген Ісаєнко розповів про те, як дотримується карантину, підтримує форму, і чим займається у вільний час:

«У мене все добре, перебуваю вдома, виконую індивідуальну програму тренувань, яку дають наші наставники, в принципі, нічого незвичайного. Займаюся у квартирі і іноді виходжу на вулицю побігати, намагаючись зустрічати якомога менше людей. Щотижня нам тренери надсилають новий цикл вправ, який ми повинні виконувати кожного дня. Звичайно, у наставників зараз немає можливості простежити за якістю виконання завдань, тож усе на нашій совісті. Ми усі професіонали, тому кожен повинен сам себе контролювати.

Тренери регулярно телефонують, щоб дізнатися, як у нас справи, як здоров'я, також кожен день спілкуємося з лікарями, їх також тримаємо у курсі свого самопочуття.

Окрім тренувань, проводжу час з рідними, намагаюся допомагати батькам, щоб вони не виходили на вулицю і також дотримувалися правил карантину. Ще граю у комп'ютерні ігри, не буду оригінальним, якщо скажу, що це, в основному, Counter-Strike. Граю як з партнерами по молодіжній команді, так і з гравцями першого складу. Крім цього, читаю книгу про Мессі, дивлюся фільми – словом, усе, як у всіх інших.

Вдома є кіт Тимоша і собака – шпіц Бобо, завдяки їм, не так нудно. Кіт з'явився раніше, а собака приблизно рік тому, з ним потрібно гуляти кожен день. Вони не завжди ладнають між собою, але намагаємося їх мирити.

Звичайно, складно морально, оскільки нічого нового не відбувається. Усі дуже скучили за футболом, хочеться вже скоріше повернутися до звичного графіку, до тренувань, на поле. Сидіти вдома, нічого не робити і не мати можливості вийти на вулицю, звичайно, пригнічує. Залишається сподіватися, що карантин закінчиться якомога швидше».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.