Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 квітня 2020, 20:38
1189
1

«Чув про коронавірус, але мені було все одно» - легіонер Карпат Мартінс

25-річний футболіст спочатку не вважав коронавірус чимось серйозним...

| Оновлено 15 квітня 2020, 20:38
1189
1
«Чув про коронавірус, але мені було все одно» - легіонер Карпат Мартінс
footboom.com. Марвін Мартінс

Легіонер «Карпат» Марвін Мартінс, що представляє Люксембург, розповів, як після оголошення карантину в Україні екстрено залишав країну і повертався на батьківщину, а також висловив жаль, що призупинення сезону трапилося саме в той період, коли він зумів завоювати місце одного з ключових футболістів «зелено-білих».

«Складно було повернутися в Люксембург. Ситуація в Україні сильно погіршилася за останні кілька днів, але ми залишалися одним з останніх чемпіонатів, де не переривали сезон. Ми провели два тури за закритими дверима, але потім ситуація стала нестерпною, і треба було призупинити змагальний процес, як це сталося в інших країнах. Проблема в тому, що в Україні немає посольства Люксембургу. Мені довелося їхати в найближче, до Праги, щоб мати можливість повернутися, але мені пощастило. Потім я вилетів з Києва до Брюсселя, де мене підібрали. Це була ще та пригода».

«Прикро, що так перервався мій перший сезон на професійному рівні. Я був одним з ключових гравців «Карпат», і навіть забив один гол. Особисто я добре проводив час, але здоров'я - це найголовніше. Я розумію ситуацію, хоча особисто мені було невигідно, щоб сезон зупинявся. Однак кількість смертей у всьому світі - це те, що не можна було ігнорувати, справжня трагедія людства».

«У Львові я жив у квартирі і був зосереджений тільки на тренуваннях і матчах. Я чув, що говорилося про коронавірус, але мені було все одно. Однак потім я почав розуміти, що ситуація ускладнюється. Після того, як чемпіонат України був призупинений, ми все ще збиралися на тренування. Клуб надав нам тренажерний зал, де ми могли працювати, розділившись на групи. Так, ми можемо тренуватися індивідуально, щоб підтримувати себе у формі, але це всерйоз відрізняється від звичної для нас роботи. Тренування з м'ячем на полі нелегко замінити. Сподіваюся, все це якомога швидше завершиться, і ми зможемо зіграти ті десять матчів, що залишилися, для завершення чемпіонату», - розповів Мартінс порталу Wort.lu.

У поточному сезоні Мартінс провів 23 матчі за «Карпати» у всіх турнірах, записавши на свій рахунок один гол і одну результативну передачу.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 8
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією
Футбол | 27 березня 2024, 18:14 1
Мудрик розповів, які настанови дав Ребров у перерві матчу з Ісландією

Михайло також зізнався, що вже втомився від камбеків і хоче вигравати більш упевнено

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
Класний футболіст. Він повинен допомогти вибратись з чергової ями.