Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2020, 15:30
1880
4

Олександр АЛІЄВ: «Зараз футболісти і не п'ють, і не показують футбол»

Екс-хавбек «Динамо» розповів, як на нього впливали порушення спортивного режиму

| Оновлено 14 квітня 2020, 15:30
1880
4
Олександр АЛІЄВ: «Зараз футболісти і не п'ють, і не показують футбол»
ФК Джуніорс. Олександр Алієв

35-річний колишній півзахисник київського «Динамо» і збірної України Олександр Алієв розповів про свої порушення режиму.

«Бувало, що я порушував режим, не приховую! Але як я потрапив до першої команди? Я грав за «Динамо-2», я грав за дубль і показував хороший футбол. А у нього (Йожефа Сабо — прим. ред.) завжди був один привід: він п'є, він гуляє. Я гуляв, але все одно виходив на футбольне поле і робив свою справу. А зараз футболісти і не п'ють, і не показують футбол. Я гуляв, але все одно виходив на ігри — знав, що у мене будуть преміальні, знав, за який клуб я граю! Це для мене було головне.

Я виходив на тренування, але в якому стані — не мало значення, тому що я міг побігати і потренуватися. Так, це неправильно, тому що ми тренуємося для підвищення майстерності. Може бути, після своїх гулянок я залишався на тому ж рівні», — вважає Алієв.

Контракт Алієва належав «Динамо» з 2005-го по 2010-й і з 2011-го по 2013-й роки.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Согласен с Алиевы на все сто! Пить стали на порядок меньше, но колоться стали разы больше! Многие футболисты регулярно принимают кокаин и курят повсеместно марихуану. Мой знакомый полицейский, который работает в отделе по борьбе с оборотом наркотиков, поведал мне, что очень часто ловят наркоманов-футболистов всех мастей - от вышки до городских команд, а доля спортсменов которые регулярно пользуются услугами наркодиллеров - более 50% от общего количества задержанных. Вот потому и получается что укололся футболист - и забылся... Какой потом футбол...
Василь Сокира
Найшов чим хвалитися. Щось багато уваги цьому убогому створінню.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Пьянка-это тяжёлый и изнурительный труд,поэтому и Милевский и Алиев так убого закончили свои карьеры,сил на пьянки хватило,а на футбол не осталось силёнок