Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 квітня 2020, 18:50
2030
2

Вася – хороший хлопець. Росіянин Беспутін про тренування з Ломаченками

Російський боксер назвав Анатолія Ломаченка одним з найпотужніших тренерів

| Оновлено 14 квітня 2020, 18:50
2030
2
Вася – хороший хлопець. Росіянин Беспутін про тренування з Ломаченками
Instagram. Беспутін і Ломаченко

Російський боксер Александр Беспутін (14–0, 9 КО) під час ефіру в соцмережі Instagram. розповів про тренування з українцем Василем Ломаченком (14–1, 10 КО) під керівництвом його батька-тренера Анатолія Ломаченка:

«З Василем Ломаченко я готувався протягом декількох років. Колись у 2016 році я якось прийшов до Василя, ми вже дружили. Тоді ще приїхали Саня Усик і Саня Гвоздик. Вони теж тоді готувалися з Васею. У Сані Усика тоді був перший бій в Америці. Саня Гвоздик там теж жив і готувався. Він ще не працював з Тедді Атласом. Грубо кажучи, теж був безхазяйний, як і я, тому що у нас був один мексиканський тренер, до речі, дуже хороша людина – Марко Контрерас. Але як тренер він не зовсім хотів працювати. Не через те, що він ледачий, а через те, що він не знав, як це все правильно робити. З цим була невелика проблема.

Саня був з Васею, вони готувалися з Анатолієм Миколайовичем. Зрозуміло, що все відбувалося по Васіному плану і все відштовхувалася від Васі. Я думаю, ризикну. Підійшов до Васі, і кажу: «Ти не проти?» Він відповів: «Я не проти, йди до шефа, з ним розмовляй». Я підійшов до Анатолію Миколайовичу і питаю: «Можна?» Він каже: «Сань, у нас все відкрито, проблем немає. Хочеш? Давай». І все, слава богу. Вася з Анатолієм Миколайовичем мені дуже сильно допомогли, багато чому навчили і словом, і ділом, і вчинками.

Знаєте, Вася по любителях дворазовий олімпійський чемпіон, але для мене він дворазовий олімпійський чемпіон в житті. Такий дуже хороший хлопець. Ну і Анатолій Миколайович, звичайно, – це один з найбільш потужних тренерів світу, і вони мені дуже сильно допомогли. 4–5 підготовок ми провели разом. Ми з Василем кілька разів боксували в одному карді. Мені було зручно, тому що були з самого початку і до самого кінця. І в інших підготовках я відштовхувався від їх плану. Анатолій Миколайович мені допомагав складати тренувальний план.

Як мені завжди говорив Анатолій Миколайович: «Шукай тренера. Твоя найголовніша проблема в тому, що в тебе немає тренера. Тобі потрібен твій особистий тренер, який буде працювати з тобою». І насправді було дуже складно його знайти, але, слава богу, я знайшов зараз дуже хорошого тренера, з яким мені все подобається, який влаштовує мене в першу чергу як порядна людина і як професіонал своєї справи».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Иванамофф
Иуда!
Sukiyaki
Стремноватое хвамилие у расейского друга Васи.