Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
11805
5

Невдаха за 8 мільйонів: Еспаньолу не потрібен екс-форвард Шахтаря

Факундо Феррейра не зміг проявити себе в клубі з Барселони

Невдаха за 8 мільйонів: Еспаньолу не потрібен екс-форвард Шахтаря
Instagram. Факундо Феррейра

Каталонський «Еспаньол» має намір після закінчення сезону повернути аргентинського форварда Факундо Феррейру «Бенфіці», у якої орендував гравця ще в січні минулого року.

У іспанців є опція на викуп контракту Феррейри за 8 мільйонів євро, але «Еспаньол» не буде нею користуватися.

29-річний екс-форвард «Шахтаря» провів 33 матчі і забив 9 голів за «Еспаньол», розчарувавши керівництво клубу та тренерський штаб в своїх здібностях.

Контракт Феррейри з «Бенфікою» діє до літа 2022 року. У лісабонський клуб він перейшов вільним агентом з «Шахтаря» два роки тому.

Оцініть матеріал
(128)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VK-Sport
В квалификации ЛЕ наколотил 6 мячей 3м командам на разных стадиях, в том числе и Заре, и фактически в одиночку вывел Эспаньол в группу ЛЕ. В Примере почти не давали играть, если и играл, то выходил только на замену. Хороший нападающий.
Panama2830
для чого було рипатися??? адже добре знав своє вміння та свій потенціал..... був би в Шахтарі, і в основі грав би і гроші нормальні отримував би, а так ні..... захотілося Європу підкорить..... підкорив.... молодець.... їдь тепер в Китай, може там пощастить....
dd dent
А чем ему плохо-то? Бабок насыпали за контракт свободным агентом, Португалию и Испанию посмотрел, а потом можно и в Китай, Турцию, рашу какую-то и снова контракт подмахнут, при том сам из себя представляет посредственного игрока, а хотел бы играть все время так сидел бы в шахте и не рыпался, мало где удается найти так свое место что б дерево хорошо росло)