Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 квітня 2020, 18:55
958
0

Томаш КЕНДЗЬОРА: «Стався рецидив старої травми»

Захисник «Динамо» сподівається незабаром повернутися до тренувань

| Оновлено 14 квітня 2020, 18:55
958
0
Томаш КЕНДЗЬОРА: «Стався рецидив старої травми»
ФК Динамо Київ. Томаш Кендзьора

В останньому матчі перед карантином захисник київського «Динамо» Томаш Кендзьора отримав травму гомілкостопного суглобу, внаслідок чого був замінений у перерві.

Томаш розповів, як проходить його відновлення, а також про те, як він проводить дозвілля під час вимушеної паузи.

- Почуваюся вже краще, думаю, що скоро почну бігати та повноцінно готуватися. У матчі з «Десною» я відіграв перший тайм, а потім вже не зміг вийти на поле. Це був рецидив старої травми. Я проходив відновлення, і зараз буду потроху повертатися до тренувань. Точних термінів поки немає, але сподіваюся, це буде незабаром.

Зараз я приділяю увагу іншим частинам тіла, роблю вправи на прес, на руки, також і на ноги, тільки не навантажую пошкоджений гомілкостоп. Удома є велотренажер, займаюся на ньому кожен день. Тренуюся, щоб тримати форму, тому думаю, що багато не втрачу.

- Їздив для відновлення на базу «Динамо» до введення строгих обмежень?
- Так, у перші дні після травми я їздив на базу та працював із фізіотерапевтом і масажистом, виконував процедури, призначені лікарем. А коли базу вже закрили, їздити припинив, тому що там зараз можна тільки займатися на полях, а бігати я ще не можу.

- Як часто виходиш зараз із дому?
- Намагаємося не виходити з дому, дотримуємося правил карантину, щоб не підхопити вірус. Стежимо за новинами та виходимо на вулицю якомога рідше.

Така ж ситуація зараз і в моїй рідній Польщі, все зачинено, заборонено відвідувати парки. Не можна виходити з дому без нагальної потреби, хіба що тобі потрібно на роботу, за продуктами або в аптеку.

- Чим займаєш вільний час?
- Я живу зі своєю дівчиною Вікторією, ми намагаємося проводити час разом - дивимося серіали, фільми. Зараз дивимося іспанський телесеріал «Паперовий будинок» (La casa de papel). Разом займаємося спортом, наскільки це можливо в домашніх умовах. Також переглядав старі матчі збірної Польщі та своєї попередньої команди - «Леха». Так час і йде.

- Який настрій зараз у команді? Усі вже скучили за футболом і один за одним?
- Звичайно! Карантин триває вже місяць і кожен хоче повернутися на поле, на тренування і грати в футбол. Кожен із нас дуже любить футбол і чекає, коли вже можна буде тренуватися і бути разом із командою, зі своїми друзями.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.