Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 квітня 2020, 15:19
1454
1

Екс-легіонер Карпат Мендес: «Навіть не спілкувався з деякими одноклубниками

Колишній форвард «зелено-білих» розповів про український етап кар'єри

| Оновлено 13 квітня 2020, 15:19
1454
1
Екс-легіонер Карпат Мендес: «Навіть не спілкувався з деякими одноклубниками
Instagram

24-річний уругвайський нападник Кевін Мендес, який нині виступає на батьківщині за «Дефенсор Спортинг», згадав український етап своєї кар'єри - з 2017 по 2018 рік він перебував на контракті в «Карпатах».

«З Крістіаном Ербесом ми жартували, що постаріли в Україні на кілька років. Ситуація ускладнюється їхнім менталітетом, вони досить замкнуті, не шукають контактів з великою кількістю людей. Українські реалії приводили нас в сум'яття. Ми навіть не розмовляли з деякими колегами по команді. Зустрічалися на зборах команди, а після тренування роз'їжджалися».

«У клубі були перекладачі. Крім того, тренером тоді працював колишній асистент Моуріньо (Жозе Мораїш - прим.). Пам'ятаю, що коли він прибув в Україну, один з керівників клубу навіть запитав його, чому він зважився на такий крок».

«Два або три рази в Україні я зустрічався з Карлосом Де Пеною. Я був єдиним уругвайцем в «Карпатах», а він - в «Динамо». На щастя, йому було легше адаптуватися завдяки його клубу, де все чудово», - розповів Мендес.

Нагадаємо, влітку минулого року «Карпати» розірвали контракт з Кевіном Мендесом через те, що той порушив дисципліну, виступивши організатором бійки з одноклубником.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Shevchenka2019
А малого пацана вдарив...чому про це промовчав?!