Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 квітня 2020, 22:37
1746
3

ВЕРНИДУБ: «Били-били, не забили. Заважало поле: граєш в пас, м'яч дробить»

Головний тренер солігорського «Шахтаря» пояснив безгольову посуху команди

| Оновлено 12 квітня 2020, 22:37
1746
3
ВЕРНИДУБ: «Били-били, не забили. Заважало поле: граєш в пас, м'яч дробить»
ФК Шахтар Солігорськ. Юрій Вернидуб

Головний тренер солігорського «Шахтаря» Юрій Вернидуб на післяматчевій прес-конференції пояснив, чому його підопічні не зуміли перемогти команду «Смолевичі» (0:0):

«Два тайми на одній половині поля сиділи: били-били і не забили. Так, у господарів був удар у поперечину. Що ще було? Тут особливо нічого коментувати. По грі переграли, але не забили м'яч. «Народжуємо» гол. Поки що ці пологи не відбулися. Треба забити – може прорве.

Травма у Шіндагорідзе? У кращому випадку – меніск, а може й хрестоподібні. Це футбол. Ви ж бачили, як отримав травму Бакай: приземлився на ногу, вона пішла на злам – і ніхто не заважав. Як Антич у нас зламався. Це чоловічий спорт. На жаль, дуже серйозні травми трапляються. Проте, будемо думати про краще. Може, все й пройде стороною.

Грають ті, хто цього хоче і у кого горять очі. Я хлопцям сказав, що ми повинні бути не стадом, ми повинні бути зграєю голодних диких вовків, які виходять на поле і хочуть тільки перемоги. Сьогодні я побачив цю зграю вовків. І гратимуть ті, хто буде рити землю і доводити. Я сьогодні поставив Вукманіча. Ви в перший раз його бачили. Я вважаю, що це дуже хороший футболіст. З його молодістю – це перспектива клубу «Шахтар», коли він розкриється, і дивіденди клубу. Мені подобається, коли виходять люди і борються за кожен м'яч. Крім боротьби, він правильно включається в атаку. Це заслуговує на повагу.

Я скажу, що і «Смолевичам», і нам сьогодні заважало поле. Не тієї якості, якого нам би хотілося. Говорили, що його поллють за півтори години до гри, але я цього навіть не побачив. Воно як було сухе, так і залишилося. Ви бачите самі, що, коли в пас граєш, м'яч дробить. Потрібно три-чотири торкання, щоб його обробити. Це ні в якому разі не докір працівникам стадіону, вони як змогли, так і підготували. Дякую й за це.

Що стосується «Смолевичей», то команда грає в футбол, у неї хороший контроль м'яча, команда молода. Вона теж, думаю, любить грати на швидкому полі, яке полито і де швидко ходить м'яч. На жаль, що є, то є».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Біллі Нельсон зізнався, чи справді Баколе нокаутував Усика
Бокс | 22 червня 2024, 22:21 5
Біллі Нельсон зізнався, чи справді Баколе нокаутував Усика

Тренер Мартіна запитав: а чи спростовував Усик цю інформацію?

Відомо, за скільки Перес готовий продати Луніна після його гри на Євро
Футбол | 23 червня 2024, 02:33 0
Відомо, за скільки Перес готовий продати Луніна після його гри на Євро

Українцем цікавиться «Атлетіко»

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22.06.2024, 06:25
Уже воїни, але ще не герої
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
doktor09
Да и мальчики медленно мяч подавали. Где-то это я уже слышал...
Владимир Копяк
Да, это не Заря с ее неплохими исполни тлями. Команда у Вернидуба - средней руки, она еще не раскрыла свой "настоящий потенциал"... Посмотрим, что тогда запоет тренер...
kerch30
Мешало поле: играешь в пас, а мяч дробит» - вибачте тільки бульбу посадили