Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 квітня 2020, 17:55
690
0

Мінськ - БАТЕ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

БАТЕ спробує покращити своє турнірне становище

| Оновлено 12 квітня 2020, 17:55
690
0
Мінськ - БАТЕ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Білорусі

Недільний ігровий день четвертого туру чемпіонату Білорусі почнеться з матчу в столиці - ФК «Мінськ» буде приймати БАТЕ.

Старт нового сезону в чемпіонаті Білорусі подарував багато несподіванок, і впевнений початок «Мінська» - одна з них. Команда Андрія Разіна минулий сезон завершила десятою, нічого особливого від неї не ждали і перед стартом нинішнього сезону.

Однак столичні футболісти приємно здивували і на старті сезону здобули дві перемоги - над «Белшиною» і «Динамо» Мінськ. Лише в третьому турі «Мінськ» зазнав першої поразки - 0:2 на виїзді від головної сенсації старту сезону і поточного лідерства першості, «Енергетика-БГУ».

У БАТЕ перед стартом нинішнього сезону змінився головний тренер: Олексій Бага пішов в литовський «Жальгіріс», а його місце зайняв Кирило Альшевський. Ця рокіровка поки що не пішла на користь багаторічному гегемонові білоруського футболу - старт нинішнього сезону команда провалює.

Чемпіонат для БАТЕ почався з двох поразок поспіль - від того ж «Енергетика-БГУ» і «Славії» Мозир. У третьому турі нарешті була здобута перша перемога - 1:0 над «Рухом» з Бреста. У середу БАТЕ в першому півфіналі Кубка Білорусі знову програв, і знову «Славії» - 0:1.

Три поразки в чотирьох стартових матчах - до таких невдалих серій на внутрішній арені БАТЕ не звик. І нехай сезон тільки стартував, крісло під Альшевським вже хитається. Команді терміново потрібно виправляти турнірне становище, і втрата очок в матчі з «Мінськом» цьому ніяк не сприятиме - потрібна тільки перемога.

І букмекери в цю перемогу вірять, незважаючи на всі проблеми БАТЕ. Коефіцієнт на перемогу гостей - 2,07, на «Мінськ» - 4,04. Імовірність нічиєї - 3,6.

12 квітня, неділя

«Мінськ» – БАТЕ
Мінськ. Стадіон «ФК Мінськ». 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Спорт 1»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.