Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 квітня 2020, 09:27
3342
0

Чотири гравці Манчестер Сіті, які можуть стати тренерами

Багато футболістів «городян» талановиті на полі, однак хто з них здатний проявити себе в коучах?

| Оновлено 12 квітня 2020, 09:27
3342
0
Чотири гравці Манчестер Сіті, які можуть стати тренерами
Instagram. Фернандіньо

Будучи одним з головних тактичних гуру сучасності, Пеп Гвардіола, без сумніву, ділиться багатьма своїми ідеями з футболістами на протязі ось вже довгих років. Його колишній асистент в «Манчестер Сіті» Мікель Артета в даний час очолює «Арсенал», а ряд екс-підопічних по «Барселоні» вже встигли скуштувати тренерського хліба в інших командах.

Втім, в нинішній команді Гвардіоли також є ряд персонажів, які в майбутньому цілком здатні проявити себе в тренерській справі...

Кевін де БРЮЙНЕ

Футболіст збірної Бельгії Кевін Де Брюйне багатьма сприймається як дуже лагідна та м'яка людина, але все далеко не так, як здається. Екс-гравець «Челсі» має твердий характер і не боїться робити те, що запланував.

Крім того, нещодавно Кевін оголосив, що в рамках спільної ініціативи з Королівською бельгійською футбольною асоціацією він бере на себе зобов'язання пройти навчання на тренерських курсах і отримати диплом категорій А та В. Очевидно, що в свої 28 років Де Брюйне вже замислюється про те, чим буде займатися після завершення кар'єри гравця. І роль тренера майже напевно буде для нього пріоритетною.

ФЕРНАНДІНЬО

Фернандіньо - це, мабуть, саме той футболіст, якому потрібно більше всіх розуміти тактику Гвардіоли. Бразилець - точка опори «Манчестер Сіті» в центрі поля. Він виступає сполучною ланкою між обороною і атакою, а в поточному сезоні приміряв на себе ще й обов'язки центрбека.

Нещодавно стало відомо, що у колишнього хавбека «Шахтаря» вдома є тактична дошка. Зайве говорити, що це далеко не той атрибут, яким середньостатистичний футболіст прикрашає інтер'єр свого житла.

Ілкай ГЮНДОГАН

Колись екс-коуч дортмундської «Боруссії» Юрген Клопп назвав Гюндогана «розумним і гармонійно розвиненим півзахисником», зазначивши, що головною зброєю цього футболіста є його мозок.

Клопп - далеко не єдиний шановний коуч сучасності, який оспівував хвалебні оди гравцеві збірної Німеччини. Той же Пеп Гвардіола називав Гюндогана одним з найвидатніших гравців в історії «Манчестер Сіті» за його тактичне розуміння гри, здатність забезпечувати команді перевагу у володінні м'ячем і неймовірну дисциплінованість на полі.

Скотт КАРСОН

Старійшина гри Скотт Карсон, якому у вересні виповниться 35 років, встиг пограти за «Лідс», «Ліверпуль», «Астон Віллу» і цілий ряд інших команд. За свою кар'єру він встиг попрацювати з багатьма відомими і досвідченими фахівцями. Наприклад, в минулому сезоні Карсон в «Дербі» займався під керівництвом Шея Гівена, що відповідає за роботу з воротарями в цій команді.

Майбутнє тренера воротарів може стати цілком природним кроком в кар'єрі Карсона. А там, якщо все складеться успішно, то цей крок може стати першим до того, щоб перейти і на повноцінну роботу головним тренером.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.