Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
509
0

Хейні поки що не отримав титул чемпіона світу за версією WBC

Президент Всесвітньої боксерської ради спростував раніше озвучену інформацію

Хейні поки що не отримав титул чемпіона світу за версією WBC
boxingscene.com. Девін Хейні

Американський боксер легкої ваги Девін Хейні (24-0, 15 KO) поки що не відновлений в статусі діючого чемпіона світу за версією WBC, як говорилося раніше. Про це повідомив журналіст ESPN Ден Рафаель з посиланням на президента Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулеймана.
 
«Президент WBC Маурісіо Сулейман повідомив, що, всупереч нещодавнім повідомленням, організація не відновила Девіна Хейні в статусі чемпіона світу в легкій вазі. Хейні втратив титул і був визнаний «чемпіоном у відпустці» в листопаді через травму плеча, яка не дозволила йому провести обов'язковий захист. Сулейман підтвердив бажання Хейні повернути титул, але додав, що рішення поки не прийнято.
 
Передбачалося, що вакантний титул буде розіграний між Люком Кемпбеллом і Хав'єром Фортуною, поєдинок яких було відкладено з 17-го квітня через епідемію коронавірусу. «Ми отримали від Хейні лист і після цього відправили запит щодо медичного звіту про його травму. Як тільки ми отримаємо відповідь, WBC розгляне це питання і прийме необхідні заходи. Поєдинок Кемпбелл - Фортуна вже санкціонований, контракт укладений, і ми приймемо це до уваги».
 
У легкому дивізіоні трьома поясами володіє українець Василь Ломаченко (14–1, 10 KO), який є франчайзинговим чемпіоном WBC, а також має пояса WBA Super і WBO Super. Титул чемпіона світу IBF утримує американець Теофімо Лопес (15–0, 12 KO). Їхній об'єднавчий бій за 4 пояси може відбутися влітку або восени.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.