Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 10 квітня 2020, 10:38
691
4

Юрій Сьомін — про урізання зарплат футболістам: Гравців не можна ображати!

Наставник «Локомотива» виступив проти скорочення заробітків через пандемію коронавірусу

| Оновлено 10 квітня 2020, 10:38
691
4
Юрій Сьомін — про урізання зарплат футболістам: Гравців не можна ображати!
ФК Локомотив Москва. Юрій Сьомін

Головний тренер московського «Локомотива» Юрій Сьомін висловився проти надмірної уваги до готовності футболістів РПЛ відмовлятися від частини зарплат на час пандемії коронавірусної інфекції COVID-19

«Всім нам, в тому числі і клубам, потрібно зрозуміти, що головні дійові особи в лізі — це футболісти. Тому не треба зараз на них тиснути, хто і скільки з зарплат клубам дасть. Нікого так не пресують! Це так само неправильно, як і представляти гравців людьми, які не розуміють поточну ситуацію.

Все вони розуміють. І готові разом з усіма іншими робити все, щоб вийти з цього складного становища. Просто вони хочуть, щоб до них ставилися з належною повагою, і це нормальне людське бажання.

Гравців не можна ображати! За ними, що підписали контракт, стоять не тільки вони самі, а й їхні сім'ї. Іноді — величезні, як, наприклад, у виступаючих в нашій країні гравців з Бразилії. Вони всі живуть на те, що надішле з Росії їх син, брат, племінник.

У більшості російських футболістів ситуація схожа. Повторюю: вони з бідних сімей, багато — з маленьких міст, де ніде працювати. І сім'ї повністю залежать від них. Про це теж не можна забувати!», — написав Сьомін в своїй колонці.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Муґунот Уух
а учителей, слесарей, или сварщиков обижать можна?
Senator
Ну да, футболиста, который получает 100 тыс. $ в месяц ущемлять нельзя...лучше отправить за свой счёт уборщицу, которая получает 200$ и на этом сэкономить...
Bohdan
Трьохмісячної зарплати цих футболістів (а це сотні тисяч доларів) вистачить їм і їхнім великим бразильським сім'ям на все життя. Не граючи у футбол під час пандемії могли б добровільно відмовитись від частини або навіть від усієї з/п і нічого б з ними не сталось.
dd dent
"То бензин, а то дети"