Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 квітня 2020, 17:51
3165
0

С-Е: Мілевський сильно виділяється хоча б культурою пасу

Чемпіонат Білорусі залишається єдиним в Європі активним турніром

| Оновлено 09 квітня 2020, 17:51
3165
0
С-Е: Мілевський сильно виділяється хоча б культурою пасу
ФК Динамо Брест. Артем Мілевський

Російське видання «Спорт-Експрес» опублікувало аналітичну статтю про чемпіонат Білорусі, в якій особливо виділило гру українського форварда брестського «Динамо» Артема Мілевського:

«Звичайно, рівень турніру складно зіставити навіть з РПЛ. Однак не все так погано: можливо, когось вводить в оману картинка з телетрансляцій, де стадіони оточені приватними будинками, заводськими трубами і магазинами. Але в чемпіонаті Білорусі є й інше.

1. Тактика. Найяскравіший приклад – мінське дербі у 2-му турі, коли «Мінськ» переміг «Динамо» (3:2). Господарі використовували простий, але робочий засіб: довгі закидання за спину високо пресингуючому супернику. Тому і повели з рахунком 3:0 вже в першому таймі, забезпечивши підсумковий результат.

До цікавих тактичним «фішок» вищої ліги можна віднести і контратаки «Слуцька», явно награні стандартні положення брестського «Динамо», флангові атаки мінського «Динамо».

2. Гравці пристойного рівня. Зрозуміло, що Артема Мілевського можна винести за дужки – він дійсно сильно виділяється хоча б культурою пасу. Крім нього гарне враження справляє захисник мінського «Динамо» Максим Швецов, який грамотно працює на підборах і починає атаки. Його одноклубник Данилу Соуза – технічний і креативний атакуючий хавбек. Дріблер з «Слуцька» Марат Бураєв на швидкості обігрує половину футболістів команди суперника. Нападник «Іслочі» Момо Янсане – невисокий, але добре реалізує моменти.

3. Інтриги. Після перших турів одноосібно лідирує «Енергетик-БГУ», якого явно не зараховували до фаворитів сезону. Провідні клуби, включаючи брестське і мінське «Динамо», а також БАТЕ, поки провалюються, незважаючи на те, що демонструють пристойний рівень футболу».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.