Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1282
0

ГРОЗНИЙ: «Виїхати в Україну з Казахстану було неможливо. Живемо в готелі»

Український тренер розповів про карантин в Казахстані

ГРОЗНИЙ: «Виїхати в Україну з Казахстану було неможливо. Живемо в готелі»
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Головний тренер «Шахтаря» з Караганди В'ячеслав Грозний після припинення місцевого чемпіонату залишився в Казахстані і не зміг повернутися в Україну.

«15 березня ми зіграли останній матч в чемпіонаті Казахстану, але вже без глядачів, а через два дні президент Казахстану оголосив про повний карантин в країні. Місцеві хлопці роз'їхалися по своїх родинах, а я разом з легіонерами нашої команди оселився в одному з готелів Алмати, за що спасибі президентові нашого клубу. Це дуже гарне місто, знаю про це, коли працював в Казахстані раніше. Але в нинішній ситуації, звичайно, подивитися на його красу ми не можемо. З готелю ми майже не виходимо. Тут навіть удвох не можна збиратися, в таксі, якщо треба з'їздити в магазин, теж по одній людині і масковий режим.

Раніше президентом Казахстану карантин був оголошений з 15 березня на місяць. Виїхати після цього в Україну вже не представлялося можливим, тому що всі рейси скасували, кордони закрили.

Коли завершиться карантин? Про це ніхто не знає. Поки ніяких дат і ніхто передбачити ситуацію з вірусом не може. Ми виконуємо всі вимоги карантину і чекаємо. Згоден з тим, що потрібно максимально ізолюватися, щоб зупинити цей вірус. Природно, думати про футбол або грати зараз було би по-блюзнірському. Але наші гравці всі отримали індивідуальні заняття та виконують їх віддалено», - зазначив Грозний.

На момент паузи в чемпіонаті Казахстану проведені два повних тури. Карагандинський «Шахтар» займає восьму сходинку в турнірній таблиці, набравши три очки.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.