Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 квітня 2020, 16:53
3396
3

Російська біатлоністка розповіла, де підхопила коронавірус

За словами Халіулліної, в російській поліклініці лікарі втікали від неї як від чуми

| Оновлено 08 квітня 2020, 16:53
3396
3
Російська біатлоністка розповіла, де підхопила коронавірус
Instagram. Анастасія Халіулліна

Російська біатлоністка Анастасія Халіулліна припустила, що була інфікована коронавірусом під час довгого очікування рейсу в аеропорту Москви. Спортсменка, яка повернулася зі змагань в Європі, здала позитивний тест на COVID-19.

27 березня Халіулліна разом зі своєю мамою Катериною була доставлені в лікарню Саратова з підозрою на коронавірус. Перший тест показав сумнівний результат, але другий виявився позитивним.

Халіулліна на своїй сторінці в Instagram написала: «Як всім відомо, ми були на змаганнях в Австрії, коли все це тільки починалося. Я летіла додому через Москву, мені довелося довгий час перебувати в аеропорту. Як мені здається, там я і підхопила вірус».

Потім Анастасія описала свої симптоми: вечорами почала підніматися температура, були слабкість і головний біль, пізніше з'явилася нежить. Також на пару днів у неї майже повністю зникли нюх та смак.

Біатлоністка повідомляла про самопочуття в поліклініку, «але лікарі приходили на хвилину і тікали як від чуми». Завідуюча намагалася всіма силами «відправити її в лікарню, щоб відповідальність була вже не на них».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В связи с последними событиями , думаю многие ждут от меня информацию. Пришло время рассказать про мой случай с короновирусом👩🏼 Как всем известно мы были на соревнованиях в Австрии , когда все это только начиналось . Я летела домой через Москву и мне пришлось долгое время находиться в аэропорту . Как мне кажется, там я и подхватила вирус . Дома , спустя несколько дней, у меня вечерами началась подниматься температура до 37-37.1 градусов , была слабость и головная боль , позже появился насморк. В целом почти ничем не отличалось от обычной простуды . В моём случае была только одна странность , на пару дней у меня почти полностью пропали обоняние и вкус . Я сообщала о своём самочувствии в поликлинику , но врачи приходили на минуту и убегали , как от чумы 😆 тем временем заведующая пыталась всеми силами отправить меня в больничку , чтобы ответственность была уже не на них , как видите у неё получилось . Пока я ждала результаты , самочувствие мое улучшилось , температура спала , но тут вечером поступает звонок .Отправили они меня в больницу , не дожидаясь результатов анализов . Более того у врача , который за мной наблюдает , так же не оказалось их . На мои звонки мне хамовато отвечали , на мои вопросы о результатах , можно сказать посылали , на вопросы на каком основании нас сюда положили получала невнятные ответы . Первый анализ оказался «сомнительным» ,больше никаких объяснений . Второй , который взяли уже в больнице , был положительным . И так без симптомов меня изолировали на 2 недели , хотя многих оставляют на дому, кто болеет в легкой форме . Лечение давно прекратили , оставили противовирусное и хлоргексидин . Но просто так уже от сюда не отпускают , вот взяли два анализа и как будет известно , что они отрицательные меня отпустят .

Публикация от Nastya (@nastya_biathlon)

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Саша Яковенко
встретила в аэропорту знакомого, анекдот рассказал, такой смешной, чуть с кровати не упала.