Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 квітня 2020, 15:39
947
0

Промоутер Берчельта: «Можемо домовитися про бій з Ломаченком за 5 хвилин»

Фернандо Бельтран розповів, що його клієнт в майбутньому зможе змагатися проти українського чемпіона

| Оновлено 06 квітня 2020, 15:39
947
0
Промоутер Берчельта: «Можемо домовитися про бій з Ломаченком за 5 хвилин»
boxingscene.com. Мігель Берчельт (зліва)

Генеральний директор Zanfer Promotions Фернандо Бельтран заявив, що готовий виставити на бій проти чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) на поєдинок володаря поясу WBC в напівлегкій вазі Мігеля Берчельта (37-1, 33 КО).
 
Але для початку Ломаченку потрібно буде виграти об'єднавчий бій проти чемпіона світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопеса (15-0, 12 КО), а Берчельту – провести захист свого титулу в бою з Оскаром Вальдесом (27-0, 21 КО).
 
«Я відчуваю, що Ломаченко буде на пороховій бочці, якщо вийде битися з Берчельтом. Василь зустрінеться з великим, швидким суперником, що володіє нищівним ударом. Є хороші шанси провести цей бій, але спочатку ми повинні завершити війну між мексиканцями. Всі пам'ятатимуть протистояння Еріка Моралеса і Марко Антоніо Баррери, Баррери і Хуана Мануеля Маркеса, чотири бої Рафаеля Маркеса і Ісраеля Васкеса. Тому ми намагаємося завершити переговори про поєдинок між Берчельтом і Оскаром Вальдесом.
 
Якщо ми переможемо Вальдеса, то я досить впевнений в тому, що Мігель захоче битися з Ломаченком. Берчельт хоче битися з найкращими. Я не знаю, чи вважає Василь Берчельта найкращим. Але я переконаний, що Мігель найсильніший в 130 фунтах, але ми б із задоволенням побилися з Ломаченком в 135 фунтах, якщо Боб Арум запропонує нам цей бій.
 
Ломаченко працює з Бобом Арумом, а Берчельт - зі мною і Маріо Абрахамом. Ми є партнерами Арума. Ми можемо оформити цей бій за п'ять хвилин. Питання в тому, чи хочуть цього Ломаченко і Арум», - сказав Бельтран.
 
Читайте також: Майбутній суперник Ломаченка включив українця до топ-5 найкращих боксерів

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.