Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3006
3

ФОНСЕКА: «Перехід в Рому - не питання грошей. Були більш щедрі пропозиції»

Португальський тренер розповів про те, чому перейшов з «Шахтаря» саме в «Рому»

ФОНСЕКА: «Перехід в Рому - не питання грошей. Були більш щедрі пропозиції»
Instagram. Паулу Фонсека з сім'єю

Колишній головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека прояснив причини, які спонукали його минулого літа покинути стан «гірників» і податися до Італії в ряди «Роми».

«Перехід в «Рому» - це був великий виклик для мене. Я завжди думав, що Італія є серйозним випробуванням для тренерів, особливо іноземців. У мене завжди були амбіції працювати в кращих європейських лігах. В Італії чемпіонат дуже складний, якщо не найскладніший з тактичної точки зору. Я був схвильований, коли мій агент Марко Абреу розповів про варіанти, і про те, що «Рома» є серед них. Після цього я був зосереджений на тому, щоб стати тренером «вовків». Роком раніше я грав проти «Роми» з «Шахтарем» в Лізі чемпіонів і побачив атмосферу «Олімпіко», а також пристрасть, з якою вболівальники ставляться до своєї команди. Місто також було серед факторів, які привабили мене. Кілька аспектів зійшлися, що і переконало мене очолити «Рому». І питання зовсім не в грошах. У мене були більш щедрі з фінансової точки зору варіанти. Однак я хотів випробувати себе в чемпіонаті, що тактично набагато відрізняється від інших першостей. Зараз я лише переконався в своїх очікуваннях», - розповів Фонсека.

Нагадаємо, перед призупиненням чемпіонату Італії через коронавірус «Рома» посідала п'яте місце в таблиці, відстаючи від «Аталанти», що йде четвертою, на три пункти.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Гуанчжоу или Сичуань