Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 05 квітня 2020, 15:53
1800
1

Білорусь хоче врятувати UFC 249. Країна готова прийняти турнір

У Білорусі звернулися до UFC з офіційною пропозицією

| Оновлено 05 квітня 2020, 15:53
1800
1
Білорусь хоче врятувати UFC 249. Країна готова прийняти турнір
UFC

Багатостраждальний турнір UFC 249, який повинен відбутися 18 квітня, може пройти в Білорусі.

Нагадаємо, що Хабіб Нурмагомедов знявся з бою проти Тоні Фергюсона через пандемію коронавірусу. Але, незважаючи на це, в UFC, як і раніше, сподіваються провести турнір. У промоушені шукають місце для проведення боїв.

Врятувати UFC 249 готова Білорусь. В країні зробили офіційну пропозицію промоушену, в якій запевнили, що готові прийняти турнір у своїй країні.

«Ми зв'язалися з UFC через наших друзів і посередників, які з ними безпосередньо спілкуються. Пояснили їм ситуацію, що в Білорусі все можна, наш президент не обмежував масові заходи. Звичайно, перед цим ми заручилися підтримкою нашої держави в особі міністерства спорту Білорусі та управління справами президента. Коли ми отримали згоду, зробили UFC таку пропозицію.

Ми заручилися підтримкою адміністрації президента. Ми розуміємо, що це глобальне питання. Заходи такого рівня в нашій невеликій країні без узгодження з апаратом президента не проходять.

Ми запропонували конкретні майданчики, які можуть прийняти UFC. Одна з них - це «Мінськ Арена», де в 2013 році виступав Андрій Орловський, що вміщає 15 тисяч. Там проходив чемпіонат світу з хокею і фінальний матч. Це одна з найбільших арен в Європі. Також у нас є відреставрований стадіон «Динамо», який приймав відкриття других Європейських ігор в Білорусі. Ми запропонували арени, заручилися підтримкою, що можемо організувати іноземним громадянам швидкий в'їзд і швидке отримання віз. У нас вже є подібний досвід - ми проводили фестиваль бойових мистецтв в 2017 році. До нас приїхали 4 тисячі спортсменів з 72 країн. Всі були прийняті. Була державна підтримка щодо візового режиму. Тому ми запропонували UFC такий пакет послуг. Деталі ми ще не обговорювали. Позитивну відповідь від UFC ми ще не отримали. Будемо реалістами, час вже минув. За тиждень до турніру мало хто буде вибирати локацію. Але якщо нам подзвонять завтра і скажуть, що хочуть організувати турнір у нас, думаю, до 18-квітня ми все підготуємо», - сказав директор федерації рукопашного бою та змішаних єдиноборств Білорусі Максим Корольков.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 15
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»
Футбол | 18 квітня 2024, 02:05 4
АНЧЕЛОТТІ: «Пенальті – азартна гра. Довіряв Луніну, який був спокійним»

Карло коротко прокоментував серію пенальті у матчі «Манчестер Сіті» – «Реал»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Посунькин
Давайте лучше к нам в Николаев! У нас вообще ни одного заражённого нет !!!)))