Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 квітня 2020, 17:26
3531
4

Віктор ВАЦКО: «Циганков зараз закриває Цітаішвілі дорогу в Динамо»

Журналіст вважає, що клубу потрібно вчитися продавати гравців вчасно

| Оновлено 04 квітня 2020, 17:26
3531
4
Віктор ВАЦКО: «Циганков зараз закриває Цітаішвілі дорогу в Динамо»
fcdynamo.kiev.ua

Відомий журналіст Віктор Вацко переконаний, що «Динамо» потрібно вчитися відпускати своїх провідних гравців вчасно, щоб більше на них заробляти.

«У «Динамо» поки не працює система своєчасного продажу футболістів та підготовки заміни цим гравцям в першій команді. Візьмемо один простий приклад - Ярмоленко. Свого часу він не перейшов в «Евертон» або «Сток Сіті», залишився в «Динамо» і допоміг команді вийти в Лігу чемпіонів».

«Ігор Суркіс вважає, що таким чином Ярмоленко заробив для клубу 25 млн, і в наступному році він був проданий за цю суму в «Боруссію». Така математика має право на існування».

«З іншого боку я вважаю, що Циганков міг раніше стартувати в першій команді. Але тоді Ярмоленко закривав йому дорогу. Так само, як зараз Циганков закриває дорогу Цітаішвілі», - розповів журналіст в ефірі Вацко Live.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
savant
Единственный кто закрывает дорогу Цитиашвили это Михайличенко, качественный тренер всегда найдёт место на поле футболистам, даже если у них похожие амплуа. К тому же, Михайличенко не давал шанса Цитиашвили и без Цыганкова, вместо Караваева, который абсолютно изжил себя как полузащитник, ни скорости ни способности обострить больше, но Михайличенко продолжал доверять Караваеву. Так что Цыганков здесь не причём.
Владимир Пидвирный
За Циганкова скажу одне - він гравець середнього класу, при сильному тренеру - тільки лавка. Авансу йому надали забагато.
Мирослав Пецух
Я за то,чтобы Цыганкова продали,и слепому видно что Цыганков закрывает дорогу Цитаишвили.А это все зависит от тренера и от руководства.На жаль они в динамо обое слепые...Цитаишвили сейчас так сказать на ходу и держать такого парня на лавке просто дуристика.Я не знаю додаст ли Михайличенко этот вымушенный перерыв ума или я советую Цитаишвили переходить в другой клуб как это сделал к примеру Яремчук.Тогда Михайличенко задумается,если еще будет чем думать.У меня все.Пока...